Отслабва ли се с клинове и колани със сауна ефект

...
Отслабва ли се с клинове и колани със сауна ефект
Коментари Харесай

Хали Бери показа как отслабва в областта на корема, но да последваме ли съвета й?

Отслабва ли се с клинове и колани със сауна резултат и вредят ли на здравето те?

Миналата седмица Хали Бери показа видео на себе си след подготовка, като разкри една от тайните си за добра фигура. Актрисата призна, че региона на корема е нейното едва място, където най-лесно натрупа мазнини, по тази причина и тя употребява колан за намаляване със сауна резултат.

Продуктът не е напълно революционен, сходни начини, обещаващи бързо намаляване, се употребяват от десетки години. През цялото това време обаче по този начин и не можем да получим прецизен отговор – да използваме ли облекла със саунов резултат, или не. Сега ще създадем опит да сложим завършек на дебата.

През 2017 година бе извършено изследване от университет в Колорадо, което следи напредъка на 45 души на възраст сред 18 и 60 години по време на 8-седмичния им подготвителен развой. Всички участващи упражнявали интензивно по 45 или 30 минути дневно, като една част от присъединилите се в изследването носили клинове със саунов резултат по време на упражненията.

 Хали Бери сподели по какъв начин отслабва в региона на корема, само че да последваме ли съвета й?

Накрая изследването открива, че хората, носили специфичните клинове, постигнали резултати с до 2.6% събаряне на тежестта и 13.8% събаряне на мазнините, а тези, които упражнявали с нормално облекло, съумели да отслабнат с до 0.9% и да се сбогуват с 8.3% от мазнините по тялото си. 

Изследователите забелязали и усъвършенстване в сърдечно-съдовата система, както и в положението на кръвната захар на трениращите с клинове за намаляване.

До тук звучи добре нали? Лошата вест е, че не при всички изследвания резултатът е толкоз позитивен. Според специалисти злоупотребяването с коланите и клиновете от този вид може да докара до мощна дехидратация, нарушение на равнището на електролитите в тялото, ниско кръвно и хипертермия. Дори през 1997 година са регистрирани три смъртни случая в резултат на дехидратиране след потреблението на сходно особено спортно облекло.

Това, което експертите предлагат, е, в случай че решим да използваме тези средства за по-бързо намаляване, да бъдем доста деликатни – да одобряваме доста вода, да упражняваме по най-много 30 минути, единствено в добре проветрена стая с естествена до ниска температура и да не съчетаваме клиновете и коланите със сауна резултат с диети и хапчета за намаляване.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР