Отскоро Башар Рахал се радва на нова любов. Той излиза

...
Отскоро Башар Рахал се радва на нова любов. Той излиза
Коментари Харесай

Башар Рахал заведе младото гадже във Венеция

Отскоро Башар Рахал се радва на нова обич. Той излиза с колежката си Любомира Башева, която е единствено на 27 години, до момента в който той гони 50-те. Актьорът се раздели с манекенката Райна Караянева поради несходство в характерите и бързо ѝ откри заместничка. Артистът с ливански корени постоянно е предпочитал по-млади от него дами и този път не е направил изключение.

Макар че към този момент е мъж на междинна възраст, той няма желание да се кротва и продължава с любовните случки.  В листата му влизат още чаровните актриси Ралица Паскалева и Елен Колева. Преди да се разведе публично, той избягваше да обявява интимните си връзки с други дами, само че откакто постави подписа си върху бракоразводните документи, го удари на живот.

Щерките на Башар от години са в Съединени американски щати и по-рядко се виждат с него. Голямата Клои върви по стъпките на татко си и към този момент има функции в български и непознати продукции. Тийнейджърката, която учи в тетрално учебно заведение в Лос Анджелис, е печелила няколко награди за млад гений. По-малката Индия още не знае с какво тъкмо желае да се занимава, само че Рахал твърди, че и тя e доста артистична. Башар дълги години беше женен за продуцентката Калина, само че бракът им се разпадна поради дистанцията, което ги дели. Тя продължава живее с децата им в Америка, а той се върна в България. Бившата на Башар също има нов мъж в живота си – тъмнокож американец на забележима възраст към 50-те.

Дъщерите на актьора към този момент привикнали със обстановката и са приели, че родителите им са разграничени. Преди години фамилията отпътува за Съединени американски щати дружно, само че артистът се върна в България, с цел да се осъществя професионално. У нас той съумя да се наложи като име, до момента в който в Америка не му провървя. Там се задоволяваше единствено с епизодични функции в треторазрядни продукции - по този начин и не съумя да се добере до Холивуд. За разлика от него, някогашната му се уреди с добре платена работа в малкия екран и устрои живота си в Лос Анджелис. В началото съпрузите опитваха да поддържат връзка от разстояние, само че с времето се отчуждиха и всеки пое по своя път. Накрая бракът им беше отворен, само че в последна сметка и двамата решиха, че е време да се разведат публично, напомня hotarena.net.

Веднага по-късно Башар обявява връзката си с Райна Караянева. Отношенията им бързо станаха съществени - той я срещна с дъщерите си, даже я уреди с роля във кино лентата „ Завръщане ", на който е продуцент. Двойката постоянно пътуваше по света и у нас. Стройната красавица обичаше да разгласява фотоси от пътешествията си в обществената мрежа, само че в актуалната си връзка с атрактивния лекар Стефан Церовки е доста по-сдържана.

Сега Башар се е отдал на воаяжи с новата си другарка Любомира. Неотдавна двамата бяха дружно в Лисабон. За първи път разгласиха обща фотография точно от Португалия. Сега са във Венеция и още веднъж са се отдали на романтика.

Башева също е актриса, само че като дете имала различен професионален път пред себе си. Тя е щерка на Камелия Игнатова, международна шампионка по художествена гимнастика в отбор, а вуйна ѝ е златното момиче Лили Игнатова. В последна сметка дребната Любомира избира актьорството пред спорта, макар че той се оказва решителен за първата ѝ основна роля във кино лентата на Мариан Вълев „ Лошо момиче ”. Тя се завръща в залата, където тренира цели пет месеца, а за облика ѝ в лентата на състезателка по художествена гимнастика персонално я приготвя известната ѝ вуйна.

Зрителите познават Башева от най-много от сериала „ Откраднат живот ” в ролята на доктор Нора Чилингирова. Участвала е още в „ Под прикритие ”, „ Мен не ме мислете ”, Ягодова луна ”. С Башар играят дружно в постановката „ Отблизо ”. Сближили се точно около общите задължения. Актьорът не пропуснал опция да пофлиртува с чаровната брюнетка и тя се поддала на ухажването му. Сега настояват, че връзката им процъфтява, а сътрудниците им споделят, че са „ доста сладка двойка ”.

Публикация, споделена от Любомира Башева (@lubomirabasheva)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР