Оценката на г-жа Караянчева като председател на парламента отдавна стигна

...
Оценката на г-жа Караянчева като председател на парламента отдавна стигна
Коментари Харесай

Георги Михайлов: Хората на улицата подсказват, че този парламент не работи ефективно


" Оценката на госпожа Караянчева като ръководител на Народното събрание от дълго време стигна точка на своя престиж, която е екстремално ниска. " Това съобщи националният ръководител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " проф. Георги Михайлов пред БТВ. По думите му Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са показали напълно съответни данни и причини за настояването за оставката на Караянчева.

" Толкова е нарушен разговорът в Народното събрание, толкоз е ярка борбата. Хората на улицата подсказват, че този парламент не работи дейно ", счита проф. Михайлов.

Относно обстановката към Ковид-19, проф. Михайлов посочи: " Ролята на лекарите и политиците в миг на тествания е да дават кураж на нацията, а не да основават ужас. Трябва да се приказва деликатно за Ковид-19, тъй като това е проблем, който съществува. Българската нация е задоволително умна и добре схваща, че има проблем. Трябва да се слагат параметрите на казуса, да стане ясно какви са задачите на тази зараза - кого поразява тя. Не може да бъде издигната на пиадестал като изключително рискова зараза, тъй като не е такава. " Той изрази вяра, че до края на годината ще стартира всеобщото приложение на ваксина срещу вируса.

По мотив идните питания от ПГ на " Българска социалистическа партия за България ", проф. Михайлов посочи: " Започваме един сериозен диалог върху цялостната политика във връзка с Ковид-19. Това са неща, които са от изключителна значимост за страната. Едва ли друга тематика с изключение на следствията във всевъзможен аспект от пандемичното събитие Ковид-19 занимава душите и съзнанието на всеки български жител. Ще кажем нашето мнение в Народното събрание. Целта на една такава полемика да се стигне до консенсус, което виждам, че в нашия парламент към този момент става в действителност невероятно ", заключи Михайлов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР