Оцеляла от рак, на която първоначално е било казано, че

...
Оцеляла от рак, на която първоначално е било казано, че
Коментари Харесай

Студент, чиято „жлезиста треска“ се оказа рак, казва, че има „нов живот“

Оцеляла от рак, на която в началото е било казано, че има жлезиста тресчица, в този момент споделя, че е получила „ нов живот “ " и приканва другите да ревизират признаците.

Айеша Макгрегър беше принудена да напусне университета, откакто беше диагностицирана с лимфом на Ходжкин в етап 3B единствено на 18 години. Но в този момент, седем години след диагнозата на лекаря, тя има получи всичко ясно и трансформира неуспеха в позитивен метод да гледа на живота.

След като получи цялостно изчистване, тя се почувства по този начин, като че ли й е даден втори късмет за живот и откакто най-сетне беше изписана от следващи грижи в болничното заведение за рак Beatson в Глазгоу, тя приканва хората да отидат и да се прегледат, в случай че усещат, че нещо не е наред.

Тя също по този начин се надява да покаже на страдащите, че диагнозата не би трябвало да бъде смъртна присъда. Айеша от Ейршър сподели пред Daily Record: „ Бих призовал хората, в случай че виждат нещо непрекъснато, което не е обикновено за тях, да се свържат с персоналния си доктор. Определено открих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР