Отсечената глава и части от тялото, открити скрити в найлонови

...
Отсечената глава и части от тялото, открити скрити в найлонови
Коментари Харесай

Отсечена глава и крайници, открити в хладилника в Ню Йорк, може да са останки от наркодилър, който изчезна миналата година: източници

Отсечената глава и елементи от тялото, открити скрити в найлонови торби във фризер в апартамент в Бруклин, евентуално са останките на локален наркодилър, който изчезна предходната година, споделиха източници от правоприлагащите органи пред The ​​Post.

Полицаите, които реагираха на злокобната сцена във Флатбуш в понеделник, споделиха, че дамата, живееща в жилището - която в този момент е лице, представляващо интерес по случая - твърди, че брачният партньор й е умъртвил дилъра през септември в спор за опиати и е пъхнал разчлененото му тяло в хладилника.

Жената, разпозната от съседи и източници като 45-годишната Хедър Стайнс, в този момент е подложена на психиатрична експертиза, само че не е упрекната.

Съпругът й, чието име се пази от The Post, не е публично обвързван с тялото.

Полицията отговори на жилището на Nostrand Avenue към 6:15 сутринта в понеделник на сигнал за прикрито тяло вътре, сподели началникът на детективите на NYPD Джоузеф Кени на брифинг за пресата по случая във вторник.

Полиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР