Отсъствието на Кирил Петков и Асен Василев породи спекулации, че

...
Отсъствието на Кирил Петков и Асен Василев породи спекулации, че
Коментари Харесай

Кои български партийци и министри уважиха Херо Мустафа на прощалното й парти

Отсъствието на Кирил Петков и Асен Василев породи спекулации, че не са били поканени

Кои български политици почетоха прощалното празненство на отиващата си американска посланичка Херо Мустафа? Събитието е било нощес в посолството в София, означават български медии и фейсбук деятели.

Продуцентът Виктор Димчев , свързван с ГЕРБ и Движение за права и свободи, през вчерашния ден написа в обществената мрежа: „ Сред поканените НЕ са Кирил Петков и Асен Василев. Вместо тях партията им е показана от Даниел Лорер и Никола Минчев. Или визитата на основния прокурор Иван Гешев в Съединени американски щати е имало и друга цел, с изключение на да се снима, или Мустафа е ядосана. Много ядосана. “

Всъщност, информация на „ Флагман “ демонстрира, че водачите на „ Продължаваме промяната “ (ПП) сега са в Съединени американски щати. Тази заран Кирил Петков пусна фотография от среща със сънародници във Вашингтон. Дали той и Асен Василев са били поканени на празненството на Херо Мустафа – не може да се каже.

По информация на „ Флагман “ обаче там са били няколко техни съпартийци - Никола Минчев, Даниел Лорер, Андрей Гюров и Калоян Икономов.

ГЕРБ също са имали няколко представители – водачът Бойко Борисов, както и досегашните депутати Даниел Митов, Екатерина Захариева, Христо Гаджев, Деница Сачева.

Движение за права и свободи е била показана от ръководителя Мустафа Карадайъ, а Българска социалистическа партия – от Атанас Зафиров и Драгомир Стойнев. От „ Демократична България “ е бил видян Атанас Славов.

На празненството е участвал и някогашният ръководител на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов, който бе боен министър в държавното управление „ Борисов 3 “.

Отсъствали са президентът Румен Радев и служебният министър председател Гълъб Донев.

Имало е обаче много министри . Забелязани са вицепремиерът по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов , вицепремиерът и транспортен министър Христо Алексиев, енергийният министър Росен Христов , икономическият – Никола Стоянов , правосъдният – Крум Зарков, както и новият министър на културата Найден Тодоров.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР