Отровиха четири кучета в Долна баня, област Софийска, съобщава Novini.bg.

...
Отровиха четири кучета в Долна баня, област Софийска, съобщава Novini.bg.
Коментари Харесай

Отровиха 4 кучета в Долна Баня

Отровиха четири кучета в Долна баня, област Софийска, оповестява Novini.bg. Ето какво написа будният жител Явор Хаджиев: " В неделя следобяд мои другари откриха труповете на три животни в града. След като се свързаха с мен вечерта, събрахме се и открихме още едно мъртво куче. Три от кучетата намерихме в еднакъв регион - региона сред центъра, река Бистра и болничното заведение.

Смятаме, че животните са били отровени, тъй като не имаме вяра, че четири мъртви животни в един ден е съвпадане, нито това, че 3 от животните имаха пяна на устата и подути кореми.

Подадохме сигнал на 112 същата вечер и реакцията на РУ-Костенец беше доста бърза и професионална. Патрулът, който дойде на място, пое моя тъжба и на идващия ден, две от телата бяха конфискувани от екип на РУ-Костенец за аутопсия в Самоков. Също по този начин, дадох показания на полицията в Костенец.

С дребна група хора в града се опитваме от една година да решим казуса с бездомните животни по човечен метод. Намерили сме дом на няколко. Разбираме, че има хора, които изпитват боязън и им съчувстваме. Въпреки това, нямаме информация за нападнати хора и не считаме, че избиването е вярното решение ", написа Хаджиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР