Отрицателни са до момента тестовете за коронавирус на всички пътници,

...
Отрицателни са до момента тестовете за коронавирус на всички пътници,
Коментари Харесай

Стигна ли Омикрон у нас? Какво показват тестовете на дошлите от ЮАР

Отрицателни са досега тестванията за ковид на всички пасажери, които бяха евакуирани през днешния ден с полет на румънската самолетна компания ТАРОМ от Южна Африка.

Това заяви довечера ръководителят на Департамента за изключителни обстановки в северната ни съседка Раед Арафат, представен от организация Аджерпрес. 46 румънски жители и 24 чужденци, измежду които 10 българи, кацнаха по-рано през днешния ден на военна база 90 в Букурещ, съобщи Българска телеграфна агенция. Те бяха евакуирани със специфичен полет на ТАРОМ от Южна Африка поради прекъсването на полетите от тази страна след появяването на новия вид Омикрон на ковид. Ръководителят на Департамента за изключителни обстановки Раед Арафат бе на летището при идването на пасажерите. Той съобщи, че всички проби досега са дали негативен резултат. Арафат уточни, че на някои хора са направени PCR проби и резултатите от тях се чакат през идващите 12 часа.

Българите трябваше да бъдат тествани за коронавирус и при влизането им у нас през Дунав мост. Дори и да са негативни тестванията им, те би трябвало да останат 10 дни под карантина, оповестиха по-рано здравните управляващи в Русе.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР