Отпуската през топлите месеци поначало се свързва с безгрижие, горещи

...
Отпуската през топлите месеци поначало се свързва с безгрижие, горещи
Коментари Харесай

Синоптичката Ева Кикерезова на косъм от удавяне

Отпуската през топлите месеци поначало се свързва с равнодушие, горещи преживявания и приятни страсти под слънчевите лъчи на плажа, които всеки човек чака с неспокойствие през дългите месеци, прекарани в натоварената и наелектризирана конюнктура на работното място. Не всяка почивка обаче минава по проект, а има и такива, които могат да се окажат рискови... тъкмо като тази на красивата синоптичка на Българска национална телевизия Ева Кикерезова, която за малко не се удави, написа dir.bg.

През последните дни Черноморието ни е обхванато от извънредно мощни ветрове, непрекъснато изменящи багрите на цветната система от кодове, с която си служат метеоролозите. Подобно време крие рискове за летуващите по крайбрежието, изключително в случай че се осмелят да влязат във водата, тъй като рискуват да попаднат в клопката на мъртво неспокойствие, което е всекидневно събитие при сходни климатични условия.

Въпреки предупредителните черни знамена, веещи се по избавителните постове, Ева взема решение да поплува за последно, преди да се върне назад в София. Бурните и огромни талази не я плашат, само че точно нейната убеденост ѝ изиграва неприятна смешка. Не след дълго тя се оказва хваната в плен на морето, оставило я без мирис и сили, като само храбростта и 2-годишният опит на мъжа ѝ като избавител в Америка ѝ оказват помощ да стигне невредима до брега.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР