Отново ще се играят мачове на стадион Лазур в Бургас.

...
Отново ще се играят мачове на стадион Лазур в Бургас.
Коментари Харесай

Отново ще се играят мачове на стадион “Лазур“ в Бургас

Отново ще се играят мачове на стадион " Лазур " в Бургас. Стадионът не беше употребен от 30 октомври 2021г., когато последно на него игра отборът на Нефтохимик във Втора лига, само че след домакинската загуба с 0:1 от Спортист Своге, а малко по-късно " шейховете " се отхвърлиха от присъединяване във Втора лига. 
Прочетете още
От тогава до през днешния ден на стадионът не е имало никакви събития. 

В началото на седмицата стана ясно, че Черноморец Бургас ще заеме мястото на отказалия се Несебър във Втора лига. Бургазлии са декларирали стадион Лазур в Бургас и точно там ще домакинстват през новия сезон. 

Тимът имаше сериозна драма със стадионите в последните години. Клубът се беше върнал на стадиона си - стадион " Черноморец ", само че наемът за него стана непостижим и " акулите " се принудиха да се реалокират да играят мачовете си в кв. " Долно Езерово ". Базата в Долно езерово ще продължи да се употребява за тренировки от Черноморец, а бургазлии вършат и съществени усъвършенствания по нея. 

Там обаче няма по какъв начин да се играят мачове от Втора лига и Черноморец ще играе на " Лазур ". 

Черноморец разгласи и новия си треньор за завръщането си измежду експертите. Това е локалният експерт Ангел Стойков, който последно води отбора на Монтана. 

Черноморец стартира новия сезон с домакинство на различен дилетант - Марек. 

Другият бургарски отбор Нефтохимик ще играе през новия сезон в четвъртото равнище на българския футбол - " А " окръжна.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР