Отново е онази смесица от утвърждаване и вълнение. Това е

...
Отново е онази смесица от утвърждаване и вълнение. Това е
Коментари Харесай

2024 BMW i5 M60 изглежда като още един обещаващ електромобил

Отново е онази комбинация от одобряване и неспокойствие. Това е възприятието, което изпитвате, когато кормилото, спирачките и педалът на газта на чисто нов автомобил синхронизират дейностите на лидера и основават сетивно признание. Този път източникът е новият i5 M60, високоефективният вид на новото осмо потомство на Серия 5, който оправда обещанието си за динамичност по време на първата ни полудневна разходка.

 width=

Ако този ранен предпроизводствен модел е нещо, което може да се каже, BMW има още един победител в ръцете си. И този път достижението не е опетнено от обезобразената предница с радиаторна решетка вид " бобров зъб ".

Логистиката ни диктува да заобиколим i5 eDrive40 с 335 к.с. и да преминем напряко към i5 M60 xDrive с 590 к.с. От базата ни покрай Марсилия, Франция, се отправихме към сектор от формалния цикъл за оценка на BMW Research and Development, който се простира надълбоко в безплодната сърцевина на северозапад, където се срещат департаментите Bouches-du-Rhône и Vaucluse. Пилотирайки към момента изцяло замаскирания първообраз i5, ние следвахме специалиста по динамичност на шофиране на BMW Юрген Мец, който водеше с M340d комби. Предизвикателният маршрут е завещание от наскоро пенсионирания гуру по шасито на BMW Йос ван Ас.

Щом последното малко селце стартира да се губи в огледалото за назад виждане, по радиото се чу гласът на Юрген: " Тук не е валяло от седмици, тъй че по пътя ще има доста пясък и трошляк. " Свистене, пауза, пращене.

" Също по този начин, дайте път на велосипедистите и се оглеждайте за бързащи локални поданици, които са същински специалисти в рязането на завои ". Миг по-късно бърз сигнал с вдигнат палец за режим на офанзива и конвоят ни от два автомобила стартира бързото си нанагорнище по стоманено сивата спираловидна стълба към първия връх на естествения парк Alpilles. i5 е чисто нов автомобил от горе до долу, само че все пак се усеща като окуражаващо прочут и вдъхващ убеденост през цялото време. Огромните 590 конски сили и 586 фунта въртящ миг на моторите се разпределят с възвишено майсторство.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР