Отново е Коледа - олицетворение на семейството, мили спомени от

...
Отново е Коледа - олицетворение на семейството, мили спомени от
Коментари Харесай

Коледни волейболни емоции

Отново е Коледа - въплъщение на фамилията, благи мемоари от детството, греещи детски лица, очакващи дарове под елхата. Тя е и магията в щастието, отразено в очите на обичаните хора, украсяването на дома и приготвянето на коледна софра.

За спортистите (или най-малко по-голямата част от тях) този празник е по-специален, тъй като дните към Коледа и Нова година са от дребното, в които са със фамилиите и околните си хора - дали тук, или в чужбина. За някои пък е интервал за " дотъкмяване " на дилемите и го означават от разстояние - с тимовете си.
Обяснимо, обществените мрежи по това време изобилстват от изявления и сторита, кои от кои по-оригинални.
През миналата година няколко родни волейболни състезатели станаха татковци за първи път - националите Николай Пенчев, Николай Учиков, Георги Братоев , както и диагоналът на Хебър (Пазарджик) Спас Байрев . С правоприемник се снабди и някогашният капитан на националките Христина Русева-Вучкова .

Новите попълнения на фамилиите сигурно вършат страстта от празника още по-силна, по-специална, а с помощта на постовете в Инстаграм и Facebook почитателите и приятелите им също са съпричастни към прелестните преживявания.

Бебокът на Николай и Весела Учикови - петмесечният Калоян, безусловно взриви мрежата от далечна Аржентина с появяването си в коледен костюм и посланието: " Дядо Коледа, бях доста чинно бебе ". Той няма по какъв начин да помни първата си Коледа, само че пък за всички останали сигурно фотосът ще е превъзходен спомен.



Достойна конкуренция на известните си родители - Николай Пенчев и Рая Пакова , е и дребният Александър. Шестмесечният наследник на волейболиста на полския Алурон Вирту Варта (Заверче) и водещата е взел най-красивите им черти и притегля вниманието на аудиторията неизбежно. Това, прочее се случи още с " дебюта " му в мрежата.

Полусезонът за таткото в полската Плуслига завърши и и той е в България, с цел да прекара празниците с обичаните си същества, само че и с цел да започва подготовката за олимпийската подготовка с националния тим. Тримата не пропуснаха да увековечат момента, а фамилният фотос събра хиляди лайкове и мнения.



Разпределителят Георги Братоев и брачната половинка му Пламена пък посрещнаха Коледа в Истанбул. Плеймейкърът, половинката му и двете им деца - Георги и Сиана, са в мегаполиса от няколко дни. Жоро не пропусна да поздрави почитателите и приятелите си, като написа под оповестените фрагменти: " Една друга Бъдни вечер:) Весели празници на всички! С пожелания за доста здраве, всичко останало ще го реализираме с труд! ".



Броени дни преди Коледа диагоналът на Хебър Спас Байрев също получи най-хубавия си (и най-големия, както самичък споделя той) подарък. Той и брачната половинка му Леман станаха родители на дребната Туана на 20 декември.

Младото семейство също честити празника, като стори това по автентичен метод, правейки отпратка към анимацията от близкото минало " Семейство Флинтстоун ".



Христина Русева-Вучкова означи празника със фамилията си, след което стартира подготовката си за олимпийската подготовка. Хриси се завърна в състава след раждането на сина си Христо. Звездата имаше троен мотив - с изключение на тя и бебокът, именик беше и татко й.





Коледната магия завладя и актуалният капитан на националките Елица Василева и обичаният й - сръбската звезда Александър Атанасийевич. Ели и Саша позираха с по чаша вино в ръце - празнуването ще се отсрочи, тъй като въпреки всичко полусезонът не е завършил.



За още един национал работата за годината не е свършила - Цветан Соколов ще се бори през днешния ден за Купата на Русия с отбора си Зенит (Казан). След огромния край Цецо се прибира за малко у дома, където го чакат брачната половинка му Деляна и синовете му Виктор и Никола. Тримата нямат неспокойствие обичаният им човек да се прибере и да споделят дружно празничното въодушевление. " Споделените вълшебни празници със фамилията са най-прекрасният подарък и съм признателна и щастлива. Чакаме те с неспокойствие ", написа Деляна в Инстаграм.



Другият диагонал на националния ни отбор - Велизар Чернокожев , към този момент си е вкъщи и означи Коледа с околните си. И даже влезе в ролята на готвач.



Либерото на Динамо (Букурещ) Мартин Иванов пък получи забавни дарове. Първо той се похвали с нов четириног другар, а по-късно и с коледен чек.



Много дарове за всички членове на фамилията имаше и в дома на старши треньора на националите под 17 години, който станаха балкански първенци и европейски вицешампиони. Мартин Стоев се бе погрижил всички да получат по нещо, като пространството под елхата се оказа незадоволително да побере пакетите.



Центърът на Консар (Равена) и националния тим Алекс Грозданов , който също като много от сътрудниците си продължава с работните задължения, разгласява селфи от стаята за разтривки, където се възвръща след тренировки и мачове.



Младежкият национал Християн Димитров посрещна празника уместно. Диагоналът, който се изявява в белгийския Каруур Волей Гент, се отдаде на огромната си пристрастеност - пътуването, дружно с обичаната си. Този път двойката посети Амстердам.





Волейболистът на Добруджа 07 (Добрич) Иван Петров и обичаната му Владислава пък избраха занимателен дрескод, с цел да влязат в духа на празника.



И в отдалечен Китай си размениха дарове за Коледа. И в повода за това има българска " диря " - родната състезателка Добриана Рабаджиева , която се изявява в Гуанджоу Евъргранд. Тя и съотборничките й не пропуснаха да се щракнат след първия дуел от финалната фаза в шампионата.



Ето по какъв начин посрещнаха Коледа и задграничните звезди:



Александър и Сиена Зайцев





Стефан Бойер и Елиза Тазинато



Бенжамен, Емили, Лилу и Миа Тонюти



Женя Гребенников и брачната половинка му Вием



Кристиан Поглажен и Лули Алвес Перейра



Рейчъл Адамс



Филипо Ланца


Гьозде Кърдар и Алесандро Брачески


Мартина Гуиджи и Миа Джурич


Кевин Тили и Анна Дякевич

Мурильо, Жаклин и Артур Ендрес View this post on Instagram
Não é pra ser bonito não em... é só pra vcs terem noção de como vai ser meu 2020 Vamos ser feliz??? Simmmm..... #semmedodeserfeliz #feliznatal

A post shared by Jaque Carvalho (@jaqueline) on Dec 24, 2019 at 5:16am PST

А волейболистите на Лубе се настройват за предколедна подготовка с танци и песни.

BGvolleyball.com

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР