Отново дойде време да изпратим старата и да посрещнем новата

...
Отново дойде време да изпратим старата и да посрещнем новата
Коментари Харесай

За какво е успешна Годината на Свинята?

Отново пристигна време да изпратим остарялата и да посрещнем новата година, а този път това е Година на Свинята. Тя идва със личните си очаквания, предсказания, провокации и триумфи.

В какво ще бъде сполучлива годината на Свинята? В едно от най-важните неща – доближаването сред хората, както физически, по този начин и прочувствено.

Благодарение на подредбата и салдото сред планетите, споровете няма да бъдат толкоз изразени и борбите ще останат на назад във времето. Разбира се, всичко зависи и от индивида, тъй че не се учудвайте, в случай че се окажете въвлечени в даден спор. Спокойствието би трябвало да бъде мечтано и от двете страни.

Това е годината на ползотворните благоприятни условия и шанс, тъй че всички каръци могат да се успокоят, ще им провърви! Нараства желанието за опитване на нови неща, насочване към креативен действия, предприемане на смели решения.

2019-та е подобаваща за поправяне, покупка на ново жилище и започване на чисто. В нравствен проект – за амнистия и изясняване на връзки. Творчеството е на дневен ред, тъй че нововъведенията ще са най-очакваното нещо.

Освен това, тези, които се стремят към личен бизнес, само че се двоумят, могат умерено да положат основите му, годината дава обещание триумфи. Годината на Свинята спомага за реализиране на ефикасни резултати даже с минимални старания във всяка сфера.

 година на свинята

Освен за нов дом, тя благоприятства и за основаване на семейство. Сериозните връзки сред двойките ще се увенчаят с триумф.

Разбира се, всичко не може да е розово, само че в случай че има здравословни проблеми или пострадвания, предвещава се те да бъдат леки и по-скоро породени поради немарливост, тъй че не подценявайте здравето си. Това, за което би трябвало да внимавате, е на кого се доверявате. Доверието може да се окаже слабото ви място, по тази причина имайте едно мислено.

Като цяло ни чака една ползотворна и късметлийска година. Творчеството ще въодушевява всичко и всеки по пътя си. Осланяйте се на него, без значение към какво е ориентирано. Бъдете деликатни и положете нужните труд и старания, там където желаете да постигнете триумфи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР