Отново агресия на Черноморието – този път на българи към

...
Отново агресия на Черноморието – този път на българи към
Коментари Харесай

Пияни трийнейджъри вилняха на Слънчака, нападнаха чужденци и набиха охранител в дискотека

Отново експанзия на Черноморието – този път на българи към чужденци. Само за десетина минути пияни младежи нападнаха поредно непознати туристи и набиха охранител в дискотека в Слънчев бряг. Хулиганите са арестувани. Двамата младежи пристигнали от Руенския Балкан на обиколка из заведенията в курорта. След като пили цяла нощ, почнали да вилнеят. Нападнали и ограбили британски и немски туристи. Минали през плажния бар, където трошили бутилки и набили охранителя. И за край – ограбили италиански екскурзиант, осведоми bTV.

На основната алея в курорта, която гъмжи от забавлявали се цяла нощ туристи, двама младежи вършат усещане на полицейския патрул. Те били нападателни и задачите в кръв. Движели са се много бързо в тълпата от чужденци. Докато тече задържането, в районното на телефон 112 постъпват няколко сигнала за разнообразни по тип закононарушения.

Силно почерпени, младежите на 17 и на 20 години направили три грабежа и побой единствено за минути. От няколко дни двойно повече полиция обикаля в регионите с питейни заведения.

" Впечатление ни прави най-много, че младежите непрестанно използват огромни количества алкохол и злоупотребяват ", сподели гл. контрольор Михаил Гяхов.

Само за седмица в Слънчев бряг са арестувани повече от 60 нарушителя и са формирани над 20 бързи досъдебни производства.
Що се отнася до шведския екскурзиант, който преби камериерка в курорта, на следващия ден, или два дни преди да свърши почивката му, Районният съд в Несебър ще реши дали да остане за непрекъснато в ареста и да бъде съден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР