Относно оръжията за Украйна ние сме заявили ясно нашата позиция.

...
Относно оръжията за Украйна ние сме заявили ясно нашата позиция.
Коментари Харесай

Заплаха за кабинета! Заканата на БСП

" Относно оръжията за Украйна ние сме декларирали ясно нашата позиция. Ние желаеме мир в Украйна. Въоръжаването, на която и да е страна от България, за нас значи влизане в този спор. Това не е извиване на ръцете.

Това е вземане предвид и с огромна част от мнението на обществото в България. Ако Народното събрание го гласоподава, ние излизаме от обединението ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Филип Попов в студиото на " Денят ON AIR ".

По думите му в РСМ желаят да стане част от огромното европейско семейство, само че при изискване, че бъде предпазен българският интерес.

" Те следва да изпълнят голям брой неща. Едно, от което е вписването на българите в македонската конституция, с цел да могат да се подсигуряват техните права ", добави Попов.

" Ние готвим своите оферти за актуализацията на бюджета. В началото месеца влезе новият бюджет в действие, като от него 20 милиарда лева са за обществени разноски. Сега по актуализацията предлагаме понижаване на Данък добавена стойност на следените артикули. Това е процедура в доста европейски страни, изключително в тежката обстановка, в която се намираме. Другото е нов метод на облагане на свръхпечалбите на частните и държавните енергийни дружества ", посочи депутатът пред Bulgaria ON AIR.

Неговото мнение е, че това държавно управление с тези промени, които е приело, и с този бюджет е съумяло да изведе България през тежките зимни месеци.

" Трудно е, тъй като има международна рецесия сега. Правим всичко допустимо да бъдат да облекчени българските жители ", уточни гостът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР