Отношенията вътре в коалицията не зависят от скандали. Това заяви

...
Отношенията вътре в коалицията не зависят от скандали. Това заяви
Коментари Харесай

Каракачанов: Коалицията не зависи от скандали като Апартаментгейт

Отношенията вътре в обединението не зависят от кавги. Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация и боен министър Красимир Каракачанов в отговор на журналистическия интерес дали е постоянна властта след Апартаментгейт .
По думите на Каракачанов връзките в обединението зависят най-много от връзките сред сътрудниците на равнище парламент и на равнище държавно управление. " На този стадий в тази тенденция няма драма ", съобщи той.
Каракачанов отхвърли да разяснява отражението на абсурда с жилищата на знакови фигури от ГЕРБ върху имиджа на обединението и настоя: " Задавате ми въпроси за неща, за които би следвало да изчакаме някаква инспекция ". Иначе, продължи той - ме карате да влизам в предизборна акция, тъй като и на това ми намирисва. " Нека си дадат мнението способените органи и тогава да разясняваме, тъй като на въпроси " за какво ", " дали ", " в случай че " - не мога да отговоря ", добави съдружният сътрудник на ГЕРБ.
След това Каракачанов самичък мина на предизборна тематика и съобщи, че в случай че на следващия ден на конгреса на Вътрешна македонска революционна организация бъде избран отново, ще продължи да отстоява тезата си, че " Патриотите " би трябвало да се явят дружно на евроизборите. " След като има няколко издигнати кандидатури вместо да се снишаваме и да се ослушваме, дано да създадем вътрешни избори - примерно господин Симеонов, повдигнат от НФСБ, ние сме издигнали Джамбазки, " Атака " също ще повдигнат своя кандидатура, разясни той и допусна, че това за една седмица умерено може да бъде направено.
" Ако се явим с една от другите партии, това ще значи, че сме разделили обединението ", разяснява още Каракачанов и съобщи, че съгласно него вместо това ще е по-добре всяка от партиите да се яви независимо: " Може би част от невъзможността да се стигне до обща кандидатура е желанието на някои от сътрудниците да се преброяват, макар, е ние няколко пъти се преброявахме в предходния формат, само че в случай че желаят - да не престават да се броят ".
Каракачанов изрази неразбиране къде е казусът и за какво няма предпочитание за общо явяване и напомни остарялата българска сентенция " разум робува, разум цари, разум патки пасе. "

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР