Отношенията между Москва и Вашингтон стават все по-лоши. Това предупреди

...
Отношенията между Москва и Вашингтон стават все по-лоши. Това предупреди
Коментари Харесай

Отношенията между Москва и Вашингтон продължават да се влошават, предупреди Путин

Отношенията сред Москва и Вашингтон стават все по-лоши . Това предизвести президентът на Русия Владимир Путин в изявление за телевизионния канал МИР ТВ, съобщи " Ройтерс ".

" Отношенията се утежняват, стават все по-лоши ", означи той пред малкия екран.
 Путин скастри Съединени американски щати за
Путин скастри Съединени американски щати за " торпилирането " на " Северен поток-2 "

Свикнали били с изключителността и всепозволеността си

Руският водач направи коментара преди срещата на Г-20 в Япония по-късно този месец , където той може да организира диалози с американския си сътрудник Доналд Тръмп.

По думите му връзките сред двете суперсили са в " крах " поради разнообразни ходове на Вашингтон във връзка със глобите през последните години. Путин се надява на срещата на Г-20 в Осака Русия и Съединени американски щати да съумеят да намерят градивни решения в областта на икономическото съдействие.

" Ние доста се надяваме в последна сметка разсъдъкът да надделее ", добави той.

Путин разяснява и комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай. Според него би било безсмислено Москва да се намесва в разногласието сред двете страни.

Той напомни позицията си, изразена на Петербургския интернационален стопански конгрес. " Заявих, че живеем в комплициран свят...Днес връзките сред Русия и Китай са значими освен за двете страни, а и за интернационалната общественост също, което не е пресилено въобще " , посочи той. Руският водач напомни думите си, че връзките сред Китай и Русия са не невиждано равнище.
 Путин: Технологичната война стартира с опитите за изтласкване на Huawei
Путин: Технологичната война стартира с опитите за изтласкване на Huawei

Насърчаваният от Съединени американски щати модел на доминиране води до безкрайни спорове

Путин разяснява и тематиката за Молдова.

Москва няма да отдръпна поддръжката си за молдовския президент Игор Додон на фона на усложнената политическа обстановка в страната, разгласи Путин. Според него обстановката в Молдова не е неповторима. Той счита, че сходна обстановка има в Украйна, където олигарсите са поели цялостен надзор над всички държавни институции.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР