Отнасяме се отговорно към ситуацията, даваме си сметка, че обществото

...
Отнасяме се отговорно към ситуацията, даваме си сметка, че обществото
Коментари Харесай

Атанасов: Отнасяме се отговорно към ситуацията, бихме могли да се върнем към преговори

Отнасяме се отговорно към обстановката, даваме си сметка, че обществото не желае избори, казахме го нощес без значение от страстите, разяснява в коридорите на Народното събрание водачът на " Демократи за мощна България " (ДСБ) Атанас Атанасов, който е един от водачите в обединението " Продължаваме промяната – Демократична България " (ПП-ДБ).

" Бихме могли да се върнем към договаряния, ще го предложа на сътрудниците, само че решението ще го вземем дружно ", добави той. 

" Не може да е изпълнен мандатът, когато се оказва, че няма съглашение, няма единодушие за присъединяване на тези хора в държавно управление като цяло “, съобщи Атанас Атанасов. 

" Няма единодушие за съглашението, за какво трябваше да се бърза за 24 часа, при изискване, че имаме цяла седмица ", попита той. 

" Как ще се внесе за гласоподаване лист с хора, половината от които са написали заявления, че не са съгласни да бъдат членове на това държавно управление. Не може този лист да бъде импортиран по този метод, който с самоувереност беше прочетен при президента “, сподели още Атанас Атанасов.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР