Отложени с четири месеца заради стачките в Холивуд, наградите Еми

...
Отложени с четири месеца заради стачките в Холивуд, наградите Еми
Коментари Харесай

Succession, The Bear, Beef доминират в стачката на забавените награди Еми

Отложени с четири месеца поради стачките в Холивуд, премиите " Еми " най-сетне се състояха, а последният сезон на " Succession " завоюва голям брой награди в една носталгична вечер, която уважи предишното и сегашното на малкия екран.


" Succession ", сериалът на HBO за подмолните династични борби на авторитетна фамилия, завоюва голям брой награди в трагичните категории на галата, в това число за най-хубав сюжет и постановка, до момента в който " The Bear " оглави комедийните награди, а " Beef " господства в раздела за лимитирани сериали, съобщи Агенция Франс Прес.


" Беше доста тъжно да приключим сериала, само че беше и огромно наслаждение да го създадем ", сподели основателят на " Succession " Джеси Армстронг, до момента в който се подиграваше с не толкоз финото ентусиазъм на сериала - медийния магнат от австралийски генезис Рупърт Мърдок.

" Не мога да приказвам от негово име, само че съм доста признателен за щедростта, която ми беше оказана, работейки в тази страна ", сподели английският сценарист.

Наградите " Еми ", които са еквивалент на " Оскар " -ите за дребния екран, нормално се организират през септември.

Но този път уредниците избраха необичайния януарски интервал, като вярно заложиха на това, че стачките в развлекателната промишленост ще приключат и актьорите ще бъдат свободни да участват.

Звезди и посетители от Харисън Форд до Джоан Колинс минаха по аления килим в спектакъл " Павлин " в LA Live в центъра на Лос Анджелис за церемонията.

По случай 75-ата си годишнина " Еми " показа голям брой скечове, които отдават респект на обичани типичен излъчвания на комплицирани декори.


Звезди като Келси Грамър и Тед Дансън се появиха на снимачната площадка, имитираща обичания прочут бостънски бар от " Cheers ", а актьорите от " The Sopranos " Лорейн Брако и Майкъл Империоли връчиха премия от кабинета на психиатъра в мафиотската драма.

Сред другите сериали, които получиха носталгични срещи, беше " Анатомията на Грей ", а Тина Фей и Ейми Полър връчиха премия в специфичен " Weekend Update " от " Saturday Night Live ", в жанр " Еми ".

Решението на уредниците да се върнат към златните дни на малкия екран контрастира с последните компликации на галата, защото телевизионната публика на " Еми " внезапно спадна.

Миналогодишното предаване беше гледано от едвам 5,9 млн. души - по-малко даже от заключеното издание на " pandEmmys " през 2020 година, което беше излъчено от празен спектакъл - и се конкурираше с плейофен мач от НФЛ и републиканските избори в Айова.

Освен това този път има и комплициране с почитането на сезони на излъчвания, излъчени месеци преди този момент.

Забавянето означаваше, че се гласоподава още през лятото за номинирани излъчвания, чиято премиера е била преди цели 18 месеца.

Звездите Джереми Алън Уайт, Айо Едебири и Ебон Мос-Бачрах завоюваха награди за най-хубав артист, поддържаща актриса и артист, а " The Bear " получи и награди за сюжет и постановка.

На идната гала на " Еми ", която ще се състои през септември тази година, ще може да бъде отличен още по-признатият и упорит втори сезон на сериала.

Куинта Брансън завоюва за най-хубава актриса в комедия за " Abbott Elementary ".

" Beef " на Netflix господства в категориите за лимитирани сериали, за излъчвания, които се излъчват единствено един сезон, с пет награди, в това число за най-хубав лимитиран сериал, сюжет и постановка.

Звездите му Али Уонг и Стивън Йон взеха основните актьорски награди, като изиграха водачи, които са се вкопчили в бързо ескалираща омраза.

Звездата от " Dahmer " Ниси Неш-Бетс завоюва премията за най-хубава поддържаща актриса, а Пол Уолтър Хаузър - за поддържащ артист за " Black Bird ", различен тъмен сериал за същински закононарушения.

" Last Week Tonight with John Oliver " завоюва премията за най-хубав сюжет за разнородни сериали и за сюжет за разнородни сериали.

Обожаваният от рецензията " Succession " се похвали с цели 27 номинации и влезе като любимец за шест награди, в това число за най-хубава драма, която към този момент е печелил два пъти.

" Наследство " има рекордните три от шестте номинации за най-хубав артист в драма - Кийрън Кълкин, Джереми Стронг и Брайън Кокс. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР