Отличните изяви на звездата на Брайтън - Каору Митома, са

...
Отличните изяви на звездата на Брайтън - Каору Митома, са
Коментари Харесай

Барселона си хареса японската перла на Брайтън

Отличните изяви на звездата на Брайтън - Каору Митома, са му спечелили много забавен любовник в лицето на един от най-големите клубове в Европа. Японецът избухна на сцената предишния сезон, когато означи седем гола и даде шест асистенции в 33 изяви във Висшата лига. През тази акция крилото има три попадения и четири асистенции в 11 мача във всички шампионати.

Според Mundo Deportivo, Барселона е останал впечатлен от подвизите на 26-годишния футболист с екипа на „ чайките “. Съобщава се, че скаутите на каталунците са били изумени от японския национал от всички други техни трансферни цели. Митома е спечелил „ Блаугранас “ с помощта на метода, по който оперира по лявото крило.

Brighton star Kaoru Mitoma ‘wanted in life-changing transfer’ after ‘seducing’ Champions League giants
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
На старши треньора на Барселона Шави Ернандес му липсва огнева мощност точно в тази страна на терена, защото крайният бранител Алехандро Балде би трябвало да прави тежката работа в Ла Лига и Шампионската лига. Испанският стратег има доста благоприятни условия за избор поа дясното крило с играчи като Рафиня, Феран Торес и Ламин Ямал.

Но испанските първенци са уверени, че Митома е техният отговор за левята зона. Трансфер през януари обаче е доста малко евентуално да се случи, защото договорът на японската звезда изтича през 2025-а година. По-възможна алтернатива е лятото, изключително в случай че Митома не подпише нов договор с Брайтън. Порталът Transfermarkt.com прави оценка цената му на 50 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР