Отличие за редактора на По света и у нас Мария

...
Отличие за редактора на По света и у нас Мария
Коментари Харесай

БНТ с две награди за телевизионна журналистика Свети Влас

Отличие за редактора на " По света и у нас " Мария Костова.

Тя беше отличена на Годишните награди за телевизионна публицистика " Свети Влас " за репортажа " Една нощ в кола за спешна помощ ".

Много съм щастлива, тъй като в границите на два дни получаваме втора премия. Това не е единствено моя самостоятелна премия, това е премия за целия екип, който работи по този план и за цялата Българска национална телевизия. Награда, която сподели, че публичната телевизия е задоволително мощна, с цел да трансформира обстановката в страната да напипва казуса, да го демонстрира и да го взема решение, сподели Мария Костова.

Призовете бяха връчени на специфична гала за 11-тото издание.

Българска национална телевизия взе участие с пет номинации, а петчленно жури оценяваше публицисти и режисьори за техни материали, излъчени в национални медии.

Българска национална телевизия получи и още една премия - за продуцента Николай Колев.

Културата е фактор, който не може да бъде подценяван, от една страна. От друга страна, Българска национална телевизия като социална телевизия извършва задачата си, това е конституционно обвързване, да доближава до хората, които нямата достъп до просвета и това може да стане единствено посредством такива излъчвания, тъй че премията е за цялата Българска национална телевизия, разяснява Николай Колев.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР