Отлагането на наредба Наредба № Н-18 за шест месеца предвижда

...
Отлагането на наредба Наредба № Н-18 за шест месеца предвижда
Коментари Харесай

Радосвет Радев: Времето предпоставя появата на нови политически проекти

Отлагането на разпоредба Наредба № Н-18 за шест месеца планува половината от това време да бъде отдадено на редакции, които да създадат текстовете изпълними, уточни в предаването „ Лице в лице “ ръководителят на БСК – Радосвет Радев.

Според Наредбата би трябвало да се вкара нов програмен продукт на касовите апарати в заведенията, който да бъде обвързван с Националната организация за приходите.

Вчера след среща сред финансовия министър Владислав Горанов и представители на сектора стана ясно, че наредбата се отсрочва за шест месеца.
Протестиращите блокираха " Орлов мост " за няколко часа Движението беше пуснато още веднъж малко след 17 ч.
Въпреки това през днешния ден протестиращи блокираха центъра на София за няколко часа и даже желаеха оставката на кабинета.

Има огромен проблем в тази разпоредба и в това да се отсрочи два дни преди да влезе в действие, имаше геройство, уточни още Радосвет Радев.
Курумбашев за новата партия на Слави Трифонов: Предстои му тежък преход Според него е допустимо съдът да откаже регистрация на партията поради името
Хората са тотално разколебани и стартират да претърпяват себе си като непредставени в мениджмънта на страната. Това време предпоставя появяването на нови политически планове и те са забележими – това, което прави Слави Трифонов, впечатляваща е и упоритостта на районната партия „ Възраждане “, приказва се и за групировка на учените “, разяснява Радев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР