Откровени лъжи са всички твърдения, че споразумението е манипулирано и

...
Откровени лъжи са всички твърдения, че споразумението е манипулирано и
Коментари Харесай

КНСБ призова продължаващите с блокадите да прочетат внимателно споразумението

" Откровени неистини са всички изказвания, че съглашението е манипулирано и не отразява настояванията на протестиращите. По тяхно гледище и като гаранция за осъществяването му съглашението бе подписано в Народното събрание. Единственото искане на протестиращите, което не откри място в съглашението, бе за отсрочване на либерализацията на енергийния пазар за битови консуматори от януари 2026 година " Това се споделя в позиция на КНСБ публикувана през днешния ден. Тя е във връзка фактът, че част от протестиращите отхвърлиха да спрат с блокирането на пътища, макар подписаното съглашение.

В позицията на КНСБ се споделя, че с целенасочените си дейности политици са съумели да манипулират и да разделят митинга, като сега разделянето сред протестиращите от " Мини Марица Изток " (които към момента блокират автомагистрала " Тракия ", б.а.) и всички останали от други организации и структури от двата синдиката.

" КНСБ моли за разсъдък и деликатен прочит на съглашението без страсти и в случай че е належащо и с консултиране с енергийни специалисти и експерти ", се споделя в края на позицията.

 

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР