Открий своята сила, открий своята тренировка!“ е мотото и на

...
Открий своята сила, открий своята тренировка!“ е мотото и на
Коментари Харесай

Sofia Fit Fest 2019 ще бъде два пъти по-голям, с нови открити зони за кросфит, стрийт фитнес станция и Legion Run препятствия

„ Открий своята мощ, открий своята подготовка! “ е мотото и на тазгодишния Sofia Fit Fest 2019 , който ще се организира на 4, 5 и 6 октомври в зала „ Арена Армеец “. Тази година изданието на фестивала е два пъти по-мащабно. Ще бъдат показани над 35 типа фитнес дисциплини за групови тренировки и общо над 40 от най- сполучливите и известни фитнес презентъри от целия свят и България.



 

 

Площта на Sofia Fit Fest 2019 е доста увеличена, спрямо предходната година – 2 000 кв.м. открита зона и 1 300 кв.м. закрита част, всяка от които с целодневна дейна стратегия. И тази година най-мащабното събитие за групови тренировки се организира в партньорство с Фондация „ София – Европейска столица на спорта “. Един от най-успешните и именити спортисти в България – Йордан Йовчев, интензивно поддържа Sofia Fit Fest 2019. Тази година той е формалният дипломат на фестивала, включва се в лекторската стратегия, както и със лична спортна демонтрация на станцията за стрийт фитнес, чийто благоприятни условия ще ни показват и от Клуб по гимнастика и стрийт фитнес „ Street Workout Bulgaria ”.

„ С най-голямо предпочитание и наслаждение и тази година съм част от Sofia Fit Fest. Защото има какво да предадем на всеки, който е или желае да бъде физически деен, който желае да прекара прочувствено и занимателно време с нас. На фестивала ще съм мотиватор и преподавател, и ще се включа с персоналния си образец, който се надявам, че ще въодушеви доста нови почитатели на дейния метод на живот. “, показа Йордан Йовчев във връзка идното издание на фестивала. Sofia Fit Fest 2019 ще предложи на своите гости особено построена открита кросфит зона, на която тази година ще се проведат надпревари и с награден фонд.

 



 

 

 

Зоната се построява в партньорство с потвърдени експерти – кросфит треньори и мениджъри на две от най-развитите и известни кросфит зали в София, CrossFit 681 и Crossfire. А участниците ще имат опцията да бъдат тренирани персонално от Ставри Ставрев – първият българин, класирал се на най-престижните игри по кросфит в Съединени американски щати тази година, на които за 200 квоти се бориха над 400 000 спортиста от целия свят. Една от задачите на фестивала – да показва нововъведенията и последните международни трендове в света на груповия фитнес, се реализира и тази година. За първи път в България на Sofia Fit Fest 2019 ще бъде показана концепцията MYFUNTONE и нейният създател, шведката Яна Спринг. А трансформиралата се в международен феномен Strong By Zumba, тази година ще се тренира с една същинска звезда и мастър треньор от Съединени американски щати – Нейт Офър. Сред изненадите на Sofia Fit Fest 2019 са и Legion Run трудностите, особено конструирани за фестивала.

„ Хората в България от ден на ден осъзнават потребността и изгодите от по-активния метод на живот, съчетаващ здравословно хранене и спорт. Вярваме, че Sofia Fit Fest ще им даде освен нужната информация и спомагателна мотивация, само че и на практика препоръки по какъв начин да се възползват оптимално от най-новите достижения и трендове в областта на фитнеса и спорта в зала. ”, сподели Марина Ранкова, основател и уредник на Sofia Fit Fest и един от водещите спортни инструктори у нас. Трите фестивални дни събират в себе си голям брой тренировки, демонстрации, семинари и образования. На 4 октомври програмата е отдадена на профилирани образования и сертификации за спортни инструктори и треньори, водени от лицензирани експерти от целия свят.

На 5 и 6 октомври участниците на Sofia Fit Fest 2019 могат да се насладят на дейна стратегия, провеждаща се на 2 подиуми, с най-популярните и одобрени български и интернационалните фитнес презентъри, покриващи съвсем всички най- обичани спортни класове (дисциплини) за групови тренировки. Всеки участник може да следи или взе участие във всеки един клас от фестивалната стратегия свободно и по отношение на своите желания и благоприятни условия. Sofia Fit Fest е за всеки, без значение от неговите възраст, пол или равнище на спортна подготовка. Sofia Fit Fest е най-мащабният провеждан до в този момент интернационален фитнес фестивал в България.

Посветено на груповите тренировки и на спорта в зала, събитието предлага спортни занимания като степ аеробика, аеробика, зумба, спининг, кросфит и още над 30 типа дисциплини. Sofia Fit Fest е без аналог у нас, събирайки на едно място голям брой интернационалните презентъри и провеждайки десетки образования за професионални инструктори и треньори, семинари за деен метод на живот и здравословно хранене, като част от главната стратегия на фестивала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР