Откриването на истински и добри приятели е трудно. Някои хора

...
Откриването на истински и добри приятели е трудно. Някои хора
Коментари Харесай

4 зодии, които най-често са фалшиви приятели

Откриването на същински и положителни другари е мъчно. Някои хора не съумяват цялостен живот. Тъкмо си мислите, че сте намерили другар, и той ви забива нож в гърба. Болката е огромна, а доверието към хората като че ли се изпарява.

Разбира се, не всички хора са толкоз подправени другари, само че някои представители на избрани зодии се открояват като изключително подли в това отношение. Имайте го поради, когато стартирате ново другарство. Ще ви помогне да се предпазите от непредвидени удари.

Овен

Овенът може да е доста добър другар, само че единствено до тогава, до момента в който хората към него го водят към мечтаната цел в живота. Ако Овенът сметне, че не си коства да си губи времето с вас, да ви изслушва, да ви дава препоръки и да бъде рамо, щом няма полза от това, той просто изчезва. Зарязва ви за момент без да дава пояснения. Тази зодия е цар на моменталното изпаряване и късането на всевъзможни неизгодни за тях връзки.

Овните се отдръпват и в случай че усетят, че са изгубили интерес. За тях другарството би трябвало да е като любовта – шеметно и буйно, забавно и постоянно непредсказуемо. Ако това липсва в техните взаимоотношения с приятелите, те просто си намират други, по-интересни.

Близнаци

Близнаците въобще не са от съчувствените зодии, които се привързват мощно към нещо друго с изключение на към себе си. Те са двулични, носят две натури в себе си, което ги кара една седмица да са ви другари, а на идната да ви ненавиждат. Няма да се посвенят да ви го покажат без да им мигне окото.

За Близнаците е извънредно изтощително да са около един и същи човек непрестанно. Те губят интерес доста бързо. Имат неповторима дарба да виждат дразнещите черти у хората и това ги натоварва.

Освен това те не са от изключително вглъбяващите се зодии, които обичат да проучват обстановки, хора, усеща. Предпочитат да гледат по-повърхностно на нещата, което ги кара да не изпитват потребност от дълбоки другарства.

Скорпион

Скорпионът е доста непредвидим, тъй че не всеки път може да се разчита на него като другар. В началото, когато предизвикате интерес у него, е кадърен да се вкопчи във вас като удавник за сламка. Ще ви ревнува от други другари, ще ви кара да му давате пояснение къде и с кого сте били, когато не сте му се обадили, ще се цупи и мрънка. Скорпионите са царе на драмата и на вменяването на виновност. Те постоянно знаят по какъв начин да извърнат всичко в тяхна изгода и да накарат човек да се съмнява в себе си.

Съдят бързо и безапелационно. Могат да бъдат доста жестоки. Най-суровите рецензии ще получите точно от другар Скорпион. Могат да бъдат доста хапливи и злопаметни.

В момента, в който решат, че пристрастеността и магията на вашето по този начин наречено другарство е затихнала, те ще ви зарежат без да се замислят.

Риби

Рибите са от тези хора, които в никакъв случай не отдават сърцето си изцяло. Тъкмо ви се коства, че сте пробили черупката им, че сте достигнали до сърцето им и че сте ги предиздвикали да ви харесат като другари, и те просто изчезват.

Когато за първи път се сприятелите с човек от зодия Риби, той ви се коства ужасяващ, тъмен, затворен, на който се постанова да вадите думите с ченгел от устата. Впоследствие се сприятелявате, само че някак непрестанно усещате отдалеченост. Той или тя не ви позволяват задоволително покрай себе си, колкото на вас ви се желае.

Рибите имат склонността да основават другарства, единствено тъй като са несигурни. Например нови са в офиса и се нуждаят от компания, с цел да се впишат по-бързо. Сприятеляват се с някой сътрудник, карат го да се усеща като че ли са на път да се трансфорат в неразделни другари отвън работата.

Скоро обаче се сближават и с други сътрудници, а вас зарязват. Вие сте били просто трамплин за тях, макар че сте излизали отвън офиса дружно, посещавали сте класове по йога, ходили сте на спектакъл дружно или сте прекарвали празници в една компания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР