Откритото първенство на Великобритания по тенис Уимбълдън беше отменено заради

...
Откритото първенство на Великобритания по тенис Уимбълдън беше отменено заради
Коментари Харесай

Отмениха и Уимбълдън заради пандемията COVID-19

Откритото състезание на Англия по тенис Уимбълдън беше анулирано поради пандемията от ковид, потвърдиха от Lawn Tennis Association.
Решението беше предстоящо, откакто всички мачове от ATP и WTA веригите при мъжете и дамите бяха прекратени до 7 юни (спирането на туровете бе удължено до 13 юли днес) – две седмици преди старта на конкуренцията от Големия шлем в Лондон. 134-то издание на съревнованието ще се организира сред 28 юни и 11 юли, 2021 година

" След серия от подробни диалози по тематиката, Комитетът по мениджмънт реши, че анулацията на Уимбълдън е най-хубавата алтернатива в полза на общественото здраве, и обезпечаването му с взимането на това решение в този момент, в сравнение с след няколко седмици, е значимо за всички, въвлечени в тениса и Откритото състезание на Англия по тенис. Членове от публиката, които към този момент са си закупили билети за шампионата, ще ги получат възобновени и с опция да закупят билети за същия ден и корт за конкуренцията през 2021 година ", се споделя в изказване на уредниците.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР