Откритията на Гари Маккинън в сървърите на НАСА и Пентагона

...
Откритията на Гари Маккинън в сървърите на НАСА и Пентагона
Коментари Харесай

Откритията на Гари Маккинън в сървърите на НАСА и Пентагона

Откритията на Гари Маккинън в сървърите на НАСА и Пентагона …Преди 20 години, в Съединени американски щати, се случи най-голямото хакване на военни компютри в историята. „ Нахлуването “ е осъществено от шотландския хакер Гари Маккинън.Той прави това не с цел да аргументи несгоди и не поради пари, а в търсене на информация за НЛО и извънземни.В началото на 2000 година, Гари взема решение да хакне компютрите на НАСА и Пентагона, които задържат информация за НЛО и безплатната сила.Системите са строго предпазени, при положение, че някой се опита да проникне в сървърите на Пентагона в Съединени американски щати, употребявани от военните и НАСА, само че Маккинън съумява.Интересът му към НЛО и съществуването на извънземни го подтиква да стигне до нужната информация. Хакерът декларира, че е намерил следните доказателства:
1. Информация за основаването на скришен галактически флот и съществуването на изобилен източник на сила за тези секрети галактически кораби.

 1 600x391 - Откритията на Гари Маккинън в сървърите на НАСА и Пентагона
2. Той споделя, че е видял в компютърните файлове действителни фотоси на НЛО в постройката на галактическия център Джонсън. Дори прави фотография на екрана на един летящ в земната атмосфера НЛО с формата на пура. За страдание, по-късно фрагментът е отстранен от компютъра му.3. Фактите, че управляващите са употребявали фоторедактори, с цел да отстраняват НЛО, които инцидентно са попаднали върху избрани значими фотоси.След като информацията за това „ навлизане “ става известна на американските управляващи, те повече от 10 години желаят екстрадицията на Маккинън от Обединеното кралство в Съединени американски щати, с цел да го съдят и да го вкарат в пандиза. Съединени американски щати упреква Гари за най-големия хакерски удар на военни компютри в историята.Още тогава обаче излиза наяве, че в случай че това се случи, Маккинън може да опише в съда прекалено много от това, което американските управляващи избират да не разкриват, даже в закрит развой. Това би било същинско злополучие за Пентагона, както и за всички негови военни и галактически действия.Когато историята на Маккинън става обществена, се събира огромна група в негова поддръжка, която се опълчва на екстрадицията му и стартира да събира пари за правосъдните му разходи.Четете още: Декласифицирани документи потвърждават, че Централно разузнавателно управление на САЩ е забъркано в убийството на Кенеди (видео)В резултат на това, през 2012 година, английското държавно управление отхвърля настояването за екстрадицията му и всички каузи против него в Съединени американски щати са завършени. Това се случва, откакто Маккинън е разгласен за „ вманиачен “ във Англия и публично се разкрива, че той страда от синдрома на Аспергер – високо функционална форма на аутизъм.Сред сензационната информация, която Гари намира в досиетата на Пентагона, е информация за „ извънземни офицери “, „ контакти сред флотите “ и загадка стратегия, наречена „ Solar Warden “. Очевидно, американските военни имат скришен батальон в Космоса, който е употребен от Командването на военноморската мрежа на Съединени американски щати и галактическите интервенции (NNSOC). В тази стратегия са включени към 300 военнослужещи.

 2 600x400 - Откритията на Гари Маккинън в сървърите на НАСА и Пентагона
Съобщава се, че той е разкрил в една от досиетата две съответни имена на кораби от тази стратегия: USSS LeMay и USSS Hillenkoetter. Обикновено, корабите на американския флот имат единствено две „ S “ в имената си, само че Маккинън ясно вижда три „ S “ във файловете на Пентагона. Предполага се, че третата писмен знак “S ” значи думата “космос ” (Space), т.е. приказваме за галактическия флот на Съединени американски щати.Хакерът споделя: “Намерих и лист с офицери в раздела “Офицери, които не работят на Земята ”. Това не значи, че е лист на извънземни, само че е реалност, че те не работят на нашата планета. Те служат на флот, който не се състои от кораби на американския флот, а от галактически кораби надалеч от Земята. ”През 2010 година, уфологът Дарън Перкс се обръща непосредствено към Министерството на защитата на Съединени американски щати с искане да разкрие информация за загадка стратегия, известна като „ Solar Warden “, и той ненадейно получава отговор.Перкс споделя: “Преди към час приказвах с представител на НАСА, който удостовери, че това в действителност е тяхна стратегия, само че тя е анулирана от президента. Той ми заяви също, че това не е взаимна стратегия с Министерството на защитата. Говорителят на НАСА ми сподели да посетя мениджъра, отговарящ за Закона за независимост на информацията (FOIA) на галактическия център Джонсън. ”Все още не е обявена друга спомагателна информация по този случай и е съвсем невероятно да се открие нова информация за Гари Маккинън в мрежата. Какво се случва с него в този момент е незнайно, може би е в конспиративност.Последното му изявление за английските медии е през 2016 година, където той признава, че решението на Тереза ​​Мей да анулира екстрадицията му в Съединените щати му е избавило живота.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР