Открихме джипа на Палчо. Паднал е в дере и задната

...
Открихме джипа на Палчо. Паднал е в дере и задната
Коментари Харесай

Откриха джипа на изчезналия в Балкана Палчо Техниката , но от него няма и следа

" Открихме джипа на Палчо. Паднал е в дере и задната му част се е блъснала в една бука. Него обаче го няма ", сподели за „ Конкурент " кметът на Чипровци Пламен Петков.

Петков, доброволци, горски  и служители на реда не престават издирването. Според кмета изгубването на 65-годишния Панайот е същинска тайнственост.

Джипът е открит заключен. Вътре имало радиостанция, челници, сигнални ракети и всичко належащо за реакция при рискова обстановка, споделя кметът.

Палчо познава Балкана съвършено. Той е индивидът прокарвал всички просеки и пътища през планината, с цел да се смъква дървен материал от високите сечища.

В неделя вечерта, когато е липсващ, в региона е имало гъста мъгла. Видимостта е била по-малко от метър. Той бил излязъл в планината с белия си джип „ Сузуки “ с врачанска регистрация.

Към 18 часа се обадил на сина си, който живее в чужбина, и му споделил, че е затънал в мочурище. След това околните му изгубили връзка с него.

„ Предполагаме, че е изоставил джипа и е решил да се прибере пеш. Вероятно мъглата го е объркала и е изгубил ориентировка. Ще го търсим. ", сподели Петков.

Снимката е илюстративна
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР