Откриха около 3 кг марихуана в работещ акумулатор на Капитан

...
Откриха около 3 кг марихуана в работещ акумулатор на Капитан
Коментари Харесай

На Капитан Андреево спипаха 3 кг марихуана в работещ акумулатор

 Откриха към 3 кг марихуана в работещ батерия на " Капитан Андреево ", оповестиха от пресцентъра на Агенция " Митници ". Окръжна прокуратура-Хасково притегли като обвинени двама мъже на 37 и 34 година, за това че на 15 януари, през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", мъж без съответно позволение двама мъже създали опит да пренесат през границата на страната, от България в Турция, високорисково наркотично вещество - канабис, с тегло 2,840 кг, на стойност 11 360 лв..

Извършена е щателна митническа инспекция на товарен автомобил. Той е бил ръководен от обвинения. При инспекцията в двата акумулатора на товарния автомобил са открити укрити и недекларирани 14 пакета, с общо бруто тегло 2,840 кг канабис. Служители на ГДБОП са взели участие следствие, разпоредено от Окръжна прокуратура.

В резултат, на които е арестуван помощник в осъществяване на закононарушението. Той е обезпечил наркотичното вещество и е склонил другият мъж да го придвижи през границата на страната. С разпореждане на Окръжна прокуратура, от 16 януари двамата български жители, са били арестуван за период от 72 часа, в границите на които следва да бъде импортирано искане в съда за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР