Откриха и иззеха над 16 кг марихуана при специализираната полицейска

...
Откриха и иззеха над 16 кг марихуана при специализираната полицейска
Коментари Харесай

Спецакция в Кюстендилско: Иззеха над 16 кг марихуана от бивш птичарник

Откриха и иззеха над 16 кг марихуана при профилираната полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения. В хода на дейностите е осъществено претършуване на парцел в землището на с. Големо село, благосъстоятелност на 59-годишен дупничанин, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

 Министерство на вътрешните работи
При процесуалните дейности е открито помещение, обособено като оранжерия - облицовано с фолио и снабдено с принадлежности за развъждането на наркотичното вещество – голям брой кварцови лампи, термометри, терморегулатори, филтри, складово помещение с аварийни елементи за оборудванията.
 Министерство на вътрешните работи
В други здания към парцела униформените разкрили общо 16.467 кг канабис. Помещенията са се употребили преди време за птичарник, споделиха за Българска телеграфна агенция от полицията.

Собственикът на парцела, осъждан и с криминалистически регистрации, е арестуван с полицейска заповед. По случая е стартирано следствие за държане на наркотично вещество за разпространяване, работата по което продължава под надзора на окръжната прокуратура.
 марихуана птичарник Министерство на вътрешните работи

 Министерство на вътрешните работи

 МВР
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР