Отказалата се от сцената Мария заяви в интервю за вестник

...
Отказалата се от сцената Мария заяви в интервю за вестник
Коментари Харесай

Мария:Изморих се, давам път на новите певици

Отказалата се от сцената Мария съобщи в изявление за вестник „ 24 часа “, че мястото й в музиката няма кой да заеме, а тя е постигнала максимумът в кариерата си и в този момент е време да се посвети на фамилията. От 20 години пее и счита, че на своите 38 години би трябвало да го „ дава по-кротко “. „ Моето място няма кой да го заеме, тъй като аз съм си го заслужила, и ще си остане по този начин. Смятам просто, че съм от дамите в шоубизнеса - отново ще си остана в тези среди, ще съм в тази колегия, само че няма да съм толкоз фронт, толкоз начело “, споделя миньончето. „ И като че ли ми се желае в този момент по-спокойно в нощите да участвам до щерка си... Да бъда със фамилията си.

Ей такива неща ми се желаят. Решението е взето сложно. Изморих се от цялото това нещо! Аз няма какво да потвърждавам повече. Направила съм и нещата, които не могат да се вършат в този род. Оттук нататък считам, че ми се желае да върша други неща. Започнах серия реклами на парфюми и козметика, антиейдж серии (против стареене на кожата - б.р.). Хората желаят да знаят какво вършим, какво употребяваме, по какъв начин живеем. Това, което за нас е окей, и за тях да бъде окей “, изяснява бъдещите си проекти певицата.

Мария е безапелационна, че младите избират други реализатори: „ Аз съм певица на цели две генерации. Знаеш ли какъв брой е забавно и необичайно, когато ми напишат някой път - чух песните ви от моите родители, израснал съм с тях. Има нови певици, които приказват техния език - на новите генерации, владеят езика на тялото на сцената. Има огромна разлика в поколенията. Имахме по-различни способи на изложение. Гледам. Осъзнавам. Разбирам. Не се регистрирам в тяхната конюнктура. Е, време е за записки “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР