Откакто замени воденето на тв предавания с писане на романи,

...
Откакто замени воденето на тв предавания с писане на романи,
Коментари Харесай

Венета Райкова с неочаквано признание за любовния си живот

Откакто размени воденето на тв излъчвания с писане на романи, Венета Райкова все по-често разкрива прецизно защитавани през годините секрети за персоналния си живот, който след развода ѝ с Тихомир Георгиев мина през редица обрати.

Промените за тв водещата са най-много от прочувствен темперамент, а удостоверение за това е споделеното неотдавна от самата нея. Думите ѝ провокираха бурни безредици в обществените мрежи, написа Шоу Блиц.

" И тъй като преди години не можах да изживея една огромна моя обич, а към този момент нямам доверие в любовта, през днешния ден ви споделям част от новата ми книга " Куклите ", която ще излезе през есента:

- Още го обичам, все пак! И минаха толкоз години, откогато не съм го виждала и отново го обичам. Защо ми е да пострадвам толкоз доста, какъв брой още мога да понеса?!

- Но като живееш без обич отново страдаш. А в случай че страдаш обичайки, това те извисява до по-високи равнища на съзнанието и те прави създател. - беше траял богатство отец Борис. - Човек без обич познава единствено себе си и става нарцистичен. Трябва да опознаеш другия, с цел да опознаеш себе си, тъй като той е твоето огледало.

Връзката е огледало и колкото по-чиста е любовта, толкоз по-добро е огледалото. Трябва да свалиш бронята си, а това е мъчително. Другият може да те нарани, да те отхвърли, това е страхът да бъдеш уязвим. Ако избягваш обстановката няма да израснеш, по тази причина би трябвало да приемеш предизвикването ", написа Райкова в профила си във Facebook.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР