Откакто Tesla представи за първи път игрите в автомобила с

...
Откакто Tesla представи за първи път игрите в автомобила с
Коментари Харесай

Мъск иска да инсталира игри от Steam в Tesla

Откакто Tesla показа за първи път игрите в автомобила с врата на играта Cuphead през 2019 година, описът с игри, налични в платформата " Tesla Arcade ", постепенно нараства и включва съвсем 20 заглавия. Сега обаче основният изпълнителен шеф на Tesla Елон Мъск изрази интерес към разширение на този лист с игри, съвместими с Tesla, с цел да включи десетките хиляди заглавия, налични в платформата за игри Steam.

В същинския жанр на Мъск неофициалното оповестяване на тези проекти стана посредством подхвърлен туит в тематика, в която се показва удивление от Cyberpunk 2077 на CD Projekt Red (игра, която преди този момент е била демонстрирана като работеща на информационно-развлекателната система за Model S Plaid). " Работим по общия случай на обезпечаване на работа на Steam игри на Tesla по отношение на съответни заглавия ", написа Мъск.

Информационно-развлекателният център на автомобила може да наподобява необичайно място за доста от игрите от висок клас, налични в Steam. Автомобилите на Tesla обаче от дълго време разполагат с графични карти от висок клас, които са в основата както на блока за ръководство конзолата за информация и развлечения, по този начин и на електронния блок за ръководство, употребен за зареждане на системите за независимо шофиране на автомобила с автопилот.

По време на конференцията Computex през юни предходната година, основният изпълнителен шеф на AMD Лиза Су съобщи, че компанията работи с Tesla, с цел да даде APU Ryzen и " предпазлив графичен процесор, основан на RDNA2, който се включва при пускане на AAA игри, осигурявайки до 10 терафлопа изчислителна мощ ". Това би сложило системата почти на равнището на съвременна подпора като PlayStation 5, макар че част от тези 10 терафлопа може да бъде разпределена сред други съставни елементи (като ECU), които не могат да се употребяват за игри.

Повече софтуерни новини може да прочетете .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР