Откакто свят светува кралските особи са един особен тип хора.

...
Откакто свят светува кралските особи са един особен тип хора.
Коментари Харесай

Вековната традиция, която Меган и Кейт нарушиха

Откакто свят светува кралските особи са един необикновен вид хора. Извисени, величани, даже със синя кръв. Кое е истина и кое - в областта на илюзиите, всеки самичък може да реши.

Но няма спор, че моделът на държание на представителите на който и да било кралски двор е строго избран и постоянно би трябвало да се съблюдава отдалеченост с " простолюдието " . Или най-малко по този начин е било от епохи обратно.

Но английският кралски двор в последните години ни дава знак след знак, че е тръгнал по пътя на либерализацията. И дали е първоначално или в края на този развой, още не сме напълно наясно. Но е пределно ясно, че прецеденти не липсват и занапред ще сме очевидци на още доста.

 Снимка 380212

След първата ендополова женитба и брака на принц Хари с мулатка, нарушаването на тази традиция някак остава на назад във времето. Тя е обвързвана с опцията за физически контакт с хора от тълпите, които се събират при публични събития.

Знаем, че кралските особи не могат да дават подписи, с цел да не бъдат фалшифицирани подписите им. Но до преди години имаше възбрана и да се ръкостискат с почитателите си .

Херцогините на Съсекс и Кеймбридж обаче нееднократно потвърдиха, че сходна рестрикция към този момент не е настояща. Ако преди се е считало, че в случай че няма по какъв начин да подадеш ръка на всички, които желаят, по-добре не подавай на никого.

 Снимка 380216

Но още самата кралица Елизабет Втора стартира да нарушава правилото на своята майка . Днес обаче надали ще я забележим да се ръкостиска с някой вманиачен почитател на монархията.

Меган и Кейт обаче го вършат при всяка опция. А те не са една и две, тъй като множеството събития, на които участват, включват и къса разходка измежду натрупалата се навалица.

 Братовчедът на кралицата се омъжи
Братовчедът на кралицата се омъжи

Събитие-прецедент

Така Маркъл и Мидълтън става почитатели на новата вълна в монархията и даже са доста по-близо до хората, в сравнение с е била лейди Даяна. А до каква степен ще стигне нарушаването на вековните обичаи, ще разберем в бъдеще, написа Express.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР