Откакто стана ясно, че предстои на принц Андрю да бъде

...
Откакто стана ясно, че предстои на принц Андрю да бъде
Коментари Харесай

Принц Андрю се крие при Кралицата

Откакто стана ясно, че следва на принц Андрю да бъде повдигнато обвиняване в полово посягане, той обитава в двореца Балморал в Шотландия - една от обичаните летни резиденции на кралица Елизабет II, написа woman.bg.

В момента кралската персона и юристите му се пробват да измислят тактика, с която да предотвратят започването на развой против него. Принцът е упрекнат, че е имал полови контакти с жена на име Вирджиния Робъртс, когато тя е била малолетна.

Андрю отхвърля това да се е случило и се опита да обори процеса като съобщи, че документите за делото не са му били връчени по правов ред, а сега юристите на ищцата търсят метод да стигнат до него, с цел да започват делото.

Междувременно по-голямата му щерка принцеса Беатрис стана майка за първи път в неделя, а новината бе оповестена през вчерашния ден. Беатрис е родила момиченце, чието име към момента не е известно. То е 12-тото правнуче на кралицата и 11-ия подред правоприемник в линията на унаследяване на трона. Беатрис роди единствено 7 месеца след своята по-малка сестра Южени, която стана майка на наследник напълно скоро.

Близки до фамилията разкриват, че някогашната брачна половинка на принц Андрю - Сара Фъргюсън е напуснала Балморал, където пребиваваше дружно с него, с цел да се запознае персонално с внучето си в Лондон. Той обаче е предпочел да остане в Шотландия, където е по-трудно правните документи да му бъдат връчени.

Въпреки скривалището му, международните организации предават, че през вчерашния ден - 21.09. документите са били публично връчени на принца. Те са били изпратени на принц Андрю както по имейл, по този начин и по пощальон от представители на Вирджиния. Синът на Кралицата има 21 дни да отговори на документите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР