Откакто стана най-популярната участничка в тазгодишния конкурс Мис Плеймейт, цицорестата

...
Откакто стана най-популярната участничка в тазгодишния конкурс Мис Плеймейт, цицорестата
Коментари Харесай

Деси Фотосесията с железен морал - отказала 20 бона за секс! Някой да й вярва?

Откакто стана най-популярната участничка в тазгодишния конкурс Мис Плеймейт, цицорестата кокона получава неприлични предложения. Това обаче било единственото, което не я е обидили, а развеселило.

Десислава Димитрова признава, че офертите онлайн не падат по хилядарка, а тормозът се е трансформирал в всекидневие. Оказва се, че моделката не пропуща да отвори известие, с предложение за секс, без значение дали е от богат предприемач или от напълно елементарен мъж.

„ В интернет хората не демонстрират да са изключително богати. На живо са ми предложили по-високи суми в порядъка на няколко хилядарки. Като се замисля няма ден, в който да не получавам такива оферти. Винаги ги разтварям, тъй като може да са по работа. Ако са учтиви – давам отговор. Или в случай че стартират с директни предложения и глупави въпроси, просто ги отминавам “, споделя Деси пред „ Телеграф “. Брюнетката разкри, че най-високата оферта, която е получавала е за 20 хиляди лв..

„ Аз имам сериозна връзка и нямам желание да се впускам в Интернет случки “, добавя Фотосесията, чието гадже не обръща внимание на бруталните есемеси.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР