Откакто се сгоди за принц Хари, интересът към американската актриса

...
Откакто се сгоди за принц Хари, интересът към американската актриса
Коментари Харесай

Как Меган Маркъл помага на британската икономика и то с милиони

Откакто се сгоди за принц Хари, ползата към американската актриса Меган Маркъл е голям. Оказва се обаче, че за Англия той е и много потребен, защото се трансформира в средства, вливащи се в стопанската система на страната.

36-годишната Меган има доста фенове, а към този момент се счита и за фешън икона. Всяка дреха, с която се появи на събитие, незабавно се разпродава. На оповестяването на годежа с Хари да вземем за пример бе със ярко палто на канадска марка за 750 $. Моделът се изкупи безусловно за секунди, откакто фотосите бяха пуснати.

Но Меган не способства единствено за продажбите на фешън марки. Смята се, че към идната ѝ женитба в английската стопанска система ще се влеят цели 677 млн. $, написа Fobres.

Парите ще се генерират от мърчандайз по случай събитието - разнообразни сувенири, тениски, шапки, плакати и така нататък с лика на Меган и Хари. Както и от туризъм - доста хора ще дойдат в Лондон в дните към сватбата с вярата да зърнат младоженците. Така ще се усилят приходите на хотели, заведения за хранене. Ще се провеждат и голям брой съпътстващи събития.

Подобно нещо се случи с венчавката на принц Уилям и Кейт Мидълтън и бе наречено " резултатът Кейт ". Експертите обаче предвиждат, че " резултатът Меган " ще бъде още по-голям във финансово отношение.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР