Откакто миналата година стана ясно, че Брус Уилис се оттегля

...
Откакто миналата година стана ясно, че Брус Уилис се оттегля
Коментари Харесай

Предала ли се е пред болестта на Брус Уилис жена му

Откакто предходната година стана ясно, че Брус Уилис се отдръпва от кариерата си поради заболяването афазия, по-късно прогресирала до фронтотемпорална деменция, фамилията на артиста от време на време споделя повече информация както за положението му, по този начин и за компликациите, през които минават всички негови най-близки хора.
 Брус Уилис след тежката диагноза - има ли късмет за положението на артиста
Има ли късмет за Брус Уилис

Какво споделя Талула Уилис за татко си

Миналата седмица най-малката от трите дъщери на Брус Уилис от Деми Мур,, разкри, че цялото семейство е намерено за диагнозата му най-много тъй като им се коства значимо да има повече информираност по отношение на тази форма на деменция. А по думите на Талула тя е изключително рядка и нападателна.

Сега повече за провокациите в живота, които съпровождат тежкото заболяване, споделя, брачната половинка на артиста.

В свое прочувствено есе, оповестено в Maria Shriver`s Sunday Paper, тя признава, че всекидневно се бори с възприятие за виновност, поради това, че не всички фамилии, в които има някой диагностициран с фронтотемпорална деменция, могат да разчитат на помощ и имат средства.

" Когато това, което споделям за фамилията ни, притегля вниманието на пресата, знам, че има и хиляди други неразказани, нечути истории, всяка от които заслужава съчувствие и угриженост ", написа брачната половинка на.

От описа ѝ излиза наяве, че не се е предала поради неговата болест и продължава да поддържа духа си мощен. Освен това цялото семейство не се отхвърля да бъде напълно намерено за живота си, защото желае да оказва помощ и на останалите, борещи се с фронтотемпорална деменция и да ги накара да се почувстват " видени и разбрани ".

" Искам хората да знаят, че когато схвана за друго семейство, наранено от положението, слушам по какъв начин историята на нашето семейство за тъгата, загубата и голямата горест, отеква в тяхната ", продължава.

Както проличава по думите ѝ, а и самата тя признава, в този момент е много по-обнадеждена в сравнение с в самото начало на борбата с заболяването на Брус.

" Сега разбирам болестта по-добре и съм обвързвана с необикновено подкрепяща общественост. Обнадеждена съм, че съм намерила нова цел - такава, каквато в никакъв случай не бих потърсила - да употребявам светлината на прожекторите, с цел да оказвам помощ и давам сили на другите. Дава ми вяра и по какъв начин цялото ни семейство намира наслада в дребните неща и в това дружно да честваме моментите, с които животът ни подарява. "

Въпреки че брачната половинка на Брус Уилис не крие, че към момента има да учи доста за заболяването и проучванията за нея, тя към този момент се усеща като че ли е намерила опора. И приключва с думите:
 Брус Уилис през очите на режисьора Глен Гордън Карън - по какъв начин живее през днешния ден артистът
Живот през стъклен заслон - какво е всекидневието на Брус Уилис

Признанията на негов непосредствен другар

" Колкото и да ми е тежко да претърпяваме това всекидневно - както знам, че е тежко и за толкоз доста други хора- знам също, че това ме направи по-силна, в сравнение с в миналото съм считала, че е допустимо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР