Откакто Меган Маркъл стана част от кралското семейство, скандалите покрай

...
Откакто Меган Маркъл стана част от кралското семейство, скандалите покрай
Коментари Харесай

Излезе наяве премълчавана тайна за Меган и Хари

Откакто Меган Маркъл стана част от кралското семейство, свадите около името ѝ и това на брачна половинка ѝ принц Хари, са просто всекидневие. Налице е и следващият, откакто двамата бяха хванати в поредна неистина.

Въпреки че двойката към този момент не е част от кралското семейство и избяга надалеч от Англия, към момента се шуми към имената на херцозите на Съсекс.

Двамата попадат в извънредно сложна обстановка и бяха накарани да признаят, че са излъгали и то обществено. Най-лошото е, че с действието си чернят в допълнение останалите членове на кралското семейство.

Става въпрос за издаването на скандалната книга " В търсене на свободата ". Тя разказва живота на Меган и Хари - от първата им среща и приключва с напускането им на кралското семейство. Двойката, както всички знаят, бе разказана по доста удобен метод. Членовете на кралското семейство, отпред с Елизабет II - тъкмо противоположното, по доста отрицателен метод.
Снимка Архив: EPA/БГНЕС  Излезе нескрито премълчавана загадка за Меган и Хари
Те бяха показани като потисници и същински мъчители на Меган, а това от своя страна докара до огромен скандал.

Според близки на двойката Хари и Меган са били доста удовлетворени от книгата, само че решили да споделят, че нямат нищо общо с това.

По време на дело, заведено от Маркъл против обява в английски вестник, обвързвано с оповестено нейно писмо до татко ѝ, брачната половинка на принц Хари трябваше да признае, че се е съгласила да взе участие в основаването на книгата " В търсене на свободата ".

Херцогинята се решила на този ход, откакто схванала, че таблоидът, който съди, има доказателства, че точно тя е предоставила на създателите информацията, с помощта на която са написали книгата си. юристите на вестника мислели да употребяват тази информация, с цел да показват Меган като лъжкиня.

Тогава Маркъл реши да вземе преднина и да поеме удара, като се изложи. Според правосъдните документи тя е признала, че взима присъединяване при основаването на книгата.

В изказването се споделя, че тя и брачният партньор ѝ не са имали персонален контакт с създателите, те просто са разказали всичко на другари и са ги помолили да предадат информацията на издателите.

С други думи Меган признава, че е била осведомител за основаването на книгата, която е ориентирана против фамилията на кралица Елизабет II. За да не може обаче да бъде непосредствено упрекната, тя просто дава информацията по другари.

Меган е изцяло отговорна за офанзивата против кралското семейство. Според специалисти това разобличаване може тотално да скапе връзките сред Меган и Хари и кралското семейство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР