Откакто мащабът на военните действия в Украйна намаля, Русия е

...
Откакто мащабът на военните действия в Украйна намаля, Русия е
Коментари Харесай

Руските жертви в Украйна намаляват, но броят им все още е значителен

Откакто мащабът на военните дейности в Украйна понижа, Русия е дала по-малко жертви, само че броят им към момента е значителен и оказва доста въздействие върху желанието на съветските военни да се бият, споделиха пред Ройтерс двама западни представители, поискали анонимност, съобщи Българска телеграфна агенция.

Миналия месец нападението против Киев в Северна Украйна се провали и в този момент Русия се пробва да завладее напълно две източни провинции, известни като Донбас, отбелязва английската организация.

„ Естеството на интервенциите се промени, техният географски мащаб се сви и вследствие на това всички цифри понижават “, разяснява един от западните представители. Той добави, че броят на жертвите в районите, в които съветските войски влизат в боеве с украинските сили, продължава да е значителен.

Попитан за жертвите от украинска страна, той сподели, че Украйна има загуби в Донбас. „ Те понасят някои загуби само че сигурно не толкоз, колкото съветските сили “, изясни западният представител.

Двамата западни представители не оповестиха публични цифри и организация Ройтерс показва, че все още не е било допустимо да ревизира изказванията им.

Русия, която споделя, че е почнала „ специфична интервенция “ за демилтаризация на прилежащата си страна, не е обновявала формалните данни за починалите съветски военни от няколко седмици насам.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР