Откакто канадската актриса с български корени Нина Добрев и трикратният

...
Откакто канадската актриса с български корени Нина Добрев и трикратният
Коментари Харесай

Ще вдигат ли скоро сватба Нина Добрев и Шон Уайт

Откакто канадската актриса с български корени Нина Добрев и трикратният олимпийски първенец по сноуборд Шон Уайт се събраха, двамата се трансфораха в една от най-любимите звездни двойки по света.

За това, че са дружно, за първи път се заприказва при започване на 2020 година, а в края на същата година съмненията на всички се потвърдиха. В рамките на тези две години, които двамата соделят един с различен, Нина и Шон съумяха да посетят редица забавни кътчета по света и да създадат почитателите си очевидци на доста красиви и спиращи дъха гледки.
                             

С напредването на връзката им обаче е изцяло обикновено да се породят и въпроси от вида на този дали скоро двамата няма да се замислят и за освен това от взаимно общуване, а точно за годеж, а за какво не и женитба. 

В изявление за E! News Шон Уайт не дава потвърждение за сходни проекти в близко бъдеще, само че и напълно не изключва тази опция. “Времето ще покаже. Нещата сред мен и Нина се развиват ужасно и съм разчувствуван от обстоятелството, че мога да се концентрирам върху нашата връзка, връзките със фамилията и приятелите ми. ” 
                             

Всъщност въпреки всичко връзката сред двамата е достигнала до избран стадий. От изявлението научаваме да вземем за пример, че Шон към този момент се е срещнал с майката на нашето момиче.

Сред най-вълнуващите пътешествия на двамата из света, е било това до Франция, споделя спортистът. А това е по този начин, тъй като таман там двамата са се срещнали с майката на Нина.

Най-милите, неотменими и скъпи моменти за Шон Уайт са тези, прекарани дружно със фамилията и най-близките и обични на сърцето му хора, разкрива още той. 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР