Откакто Gameloft пусна Asphalt 8 сякаш мина страшно много време

...
Откакто Gameloft пусна Asphalt 8 сякаш мина страшно много време
Коментари Харесай

Asphalt 9: Legends излиза съвсем скоро за iOS и Android

Откакто Gameloft пусна Asphalt 8 като че ли мина ужасно доста време и в този момент компанията приготвя идната пълноправна част в извънредно известната мобилна рейсър поредност.

Всъщност, „страшно доста време“ си е чиста истина – от този момент минаха съвсем пет години, като в това време видяхме спин-оф като Street Storm, само че той мъчно може да се дефинира като същински рейсър.

След като преди време Asphalt игри излизаха за портативни конзоли като PSP, DS, 3DS и PS Vita, през днешния ден iOS и Android са единствените платформи, където може да играете ефектния аркаден рейсър. Деветата му част се назовава Asphalt 9: Legends и сега към този момент е в така наречен soft launch за iOS. Това значи единствено едно – премиерата ѝ за двете мобилни системи идва напълно скоро.

Освен, че наподобява пъклен добре, Asphalt 9: Legends дава обещание над 50 лицензирани коли и дълъг кариерен режим. Gameloft ще предложи и новаторска функционалност за ръководство, наречена “Touch Drive ”. Целта ѝ е да даде опция на мобилните геймъри да се съсредоточат повече върху надпреварата и протичащото се към тях, а не върху самото ръководство, което неведнъж може да бъде много тромаво на екрана на смарт телефона или таблета.

Засега това е всичко, което знаем за момента, само че до момента в който чакате, може да изгледате и превю филмовия откъс на рейсъра, който Gameloft пусна.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР