Откакто г-жа Нинова е на власт, ние започнахме да правимрегистър

...
Откакто г-жа Нинова е на власт, ние започнахме да правимрегистър
Коментари Харесай

В ГЕРБ оповестиха с какво се занимават, откакто Нинова взела властта в БСП!

Откакто госпожа Нинова е на власт, ние започнахме да правимрегистър на подправените вести, оповести депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

След вчерашния конгрес на Българска социалистическа партия на, който социалистите отделиха повече от уместно време да разискват ГЕРБ и да насочат обвинявания, не закъсня реакцията и от страна на партията на Борисов. ГЕРБ излезе с остра декларация във връзка произнесените от алените думи на конгреса, а през днешния ден дават и конференция, съобщи " Пик ". 

" За Българска социалистическа партия очевидно алтернативата на ръководство е да могат да вкарват подправени вести, да вършат интриги, само че не и това, което прави държавното управление. Днес Западните Балкани се намират в такава обстановка, че кабинетът прави всичко за стабилността ", сподели шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той откри конференцията.

" Първото българско председаелство е над партийна тематика и всички включително и опозицията би трябвало да знаят, че България един правилен и постоянен член на Европейски Съюз. На 10-та година ние поемаме председателството на Европейски Съюз и би трябвало да приказваме в един глас. Опита на политически партии на конгреса да създават подправени вести е противен и неподобаващ и спасявайки своите вътрешно партийни проблеми е противен. Казаното през вчерашния ден е следващата неистина, целите са ясно казани, целите на трите страни са утвърдени от всички европейски водачи и на 100 % се припокриват от по този начин наречените контраприоритети. Според нас те или лъжат или не четат. Ако са „ за “ и не смеят да кажат, то благодарим на конгреса, че признава целите на държавното управление. Защото не желаеме да имаме вяра, че европейската левица не желае да поддържа България в европредседателството. " Това съобщи министърът отговарящ за европредседателството Лиляна Павлова, която добави, че и Кристиан Вигенин, част от Българска социалистическа партия също е бил зад всички цели на държавното управление. 

" Откакто госпожа Нинова е на власт, ние започнахме да правимрегистър на подправените вести. Преди две години Българска социалистическа партия приказваха за 16 млн. лева дълг, който ще бъде изхарчен. Надявам се най-малко по време на европредседателството тази черна акция да спре.Невярвам, че това ще се случи. Но и ние ще отговаряме по отговарящ метод. Защото медиите са принудени даразпространяват фалшивиновини ", сподели дептатът Тома Биков.  

 

/ПИК

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР