Откакто е влязла в Сървайвър готвачката Божана Кацарова е подложена

...
Откакто е влязла в Сървайвър готвачката Божана Кацарова е подложена
Коментари Харесай

Готвачката Божана Кацарова развя голотии в Сървайвър

Откакто е влезнала в " Сървайвър " готвачката Божана Кацарова е подложена на мощен и на моменти много разрушителен хейт в обществените мрежи, където потребителите постоянно показват неодобрение от държанието ѝ.

Претенциите на Кацарова към този момент все по-често нервират и останалите участници в рисковия риалити формат.

Докъде може да стигне още в провокациите кулинарата и дали няма да обърне всички против себе си в шоуто, доста скоро ще стане ясно. Още повече, че все по-често залага на всевъзможни голотии, с цел да притегли погледите към себе си.

" И накара феновете да пият " Деган " срещу повръщане ", гласи един от многото много крайни мнения в мрежата по неин адрес. А в различен непосредствено я назовават " отпадък " поради " евтините опити да наподобява погледите ".

" Противно е това, което показваш всякога, ти си противна. Мръсна, нагла, груба, елементарна и цялостен тъпанар. Селянка, която цялостен живот е доила кравите, ще е по-голяма дама от теб. Да не би да си мъж и да си предходна интервенция за смяна на пола?! Иначе тази показна ганьовщина няма по какъв начин да си я разбираем ", не стопират с атакуващите мнения феновете.

 А най-малко към този момент Божана напълно не дава тип на човек, който се тормози какво въобще се приказва за нея отвън рамките на " Сървайвър ". Непукизмът ѝ е изразен дотам, че тя все по-често употребява пошъл и безсрамен език. Докъде ще стигне с всичко това, ще изчакаме, ще забележим, написа blitz.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР