Откъде знаеш ти, кой ще е новият главен прокурор, бе?

...
Откъде знаеш ти, кой ще е новият главен прокурор, бе?
Коментари Харесай

ВИДЕО Бойко Борисов разлютен на Радев в Пловдив: Може главният прокурор да пита първо теб за всичките ти там далавери

" Откъде знаеш ти, кой ще е новият основен прокурор, бе? Кой ще е тоя? Защо тъкмо моите думи. Може твоите думи да са първи пред новия основен прокурор. За далаверите на Пламен Узунов или Копринката. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на изявление на президента Румен Радев по-рано през днешния ден, че " единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред идващия основен прокурор ".

Той занапред знае какви задания ще даде на основния прокурор. Не ме е боязън. Толкова доста неща мога да кажа на новия основен прокурор за Радев и неговата компания, че диалогът ще тръгне в друга посока, сподели още Борисов.

" Минах около стадионите тук в Пловдив, по 3-4 служащия работят. Калко се направи за този град. Още изгорелия спектакъл да хванем, базиликата, всяка една плочка знам за какво и по какъв начин сме го правили с кметовете. Днес вместо да се радваме, да си честитим празника, да кажем какво значи съединяване. Цяла Европа приказва за нашия лозунг, но съединението, Радев, не е единствено да си гледаш твоите хора, а останалите да са неприятни. За мое най-голямо страдание, няма да оставям ненаказана неистина, то този ден през днешния ден е като амнистия, вместо през днешния ден да кажем било каквото било, идват нови избори, той отива и демонстрира още веднъж по какъв начин вижда той правосъдната система. От телефона на неговите съветници проверявава правосъдните решения. Откъде знаеш ти кой ще е основния прокурор? Кой ще е той? Може твоите думи да попитат, за торбичката на Пламен Узунов Пловдивски, за какво моите думи? Или за всички далавери на твоя кръг.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР