Отиващата си 2012 г. ни донесе много музикални емоции. Песни,

...
Отиващата си 2012 г. ни донесе много музикални емоции. Песни,
Коментари Харесай

10-те shit-а, превърнали се в хитове през 2012 г.

Отиващата си 2012 година ни донесе доста музикални страсти. Песни, които ни харесваха; песни, които ни вдъхновяваха; песни, които слушахме non stop; песни, на които се радвахме; песни, на които плакахме… И в случай че би трябвало да създадем музикална ретроспекция на годината, няма по какъв начин да подминем и песните, които ни дразнеха. А те не бяха малко! През 2012 година бяхме залети от шлагери на какви ли не езици. Парчета, на които първоначално гледахме с любознание, а след това не искахме и да чуем… С огромно усърдие и отговорност Мистър В. подбра 10-те песни, които станаха шлагери през отиващата си година, само че в действителност по-скоро са shit-ове.

10. Robbie Williams „ Candy “
Песента дебютира като номер 1 в UK Top 40. Ние обаче чакахме повече от неприятното момче.

9. Lana Del Rey „ Summertime Sadness “
Песента има над 37 милиона преглеждания в YouTube, само че това не пречи да се подреди след най-дразнещите през годината.

8. Азис „ Кажи почтено “
Откровенно маане, в клипа на което виждаме изпълнителя облечен като някой от подопечните на Шака Зулу, „ пльоснят “ в басейн.

7. Преслава „ Лудата пристигна “
Напоследък в множеството песни на Преслава се пее за „ другата “ и по какъв начин тя ще се саморазправи с нея. Преслава е една от най-хубавите поп-фолк реализатори в България сега и в случай че песента „ Лудата пристигна “ се пееше от някой новоизгряващ реализатор, тя в никакъв случай нямаше да добие такава известност.

6. Gusttavo Lima „ Balada “
Че черере че – че черере че, че. „ Измих колата и усилих звука. Вече всичко е готово и ритъмът е добър. Момиче ела и забавлявай се с мен. “ Бляк! Ако още някой твърди, че текстовете в чалгата са простовати и без смисъл – да чуе какво се пее в този летен шлагер на 2012 година

5. Alex Mica „ Dalinda “
Песента на румънския реализатор закупи голяма известност в България. Тя има над 22 милиона пускания в YouTube, само че аз още не мога да схвана дали това е поп-фолк или dance парче.

4. Tacabro „ Tacata “
Абсолютен shit. Нещо като латино-чалга. Аз персонално избирам „ 100, 200, 300… милиона “.

3. Gotye ft. Kimbra „ Somebody That I Used To Know “
Наскоро песента застана на върха в Top 100 на Billboard за 2012 година Във видеото гол, недобреизглеждащ и посърнал на тип мъж пее пред нереална картина.

2. Michel Telo „ Ai Se Eu Te Pego “
Песента е записана през 2008 година от бразилската група Cangaia Jegue. През 2011 година е издадена още веднъж от бразилския реализатор Michel Telo, а през 2012 година се трансформира в международен шлагер, заемайки челна позиция в разнообразни ранглисти. Песента има над 470 милиона гледания в мрежата и е една от най-досадните песни през годината.

1. PSY „ Gangnam Style “
Тази ария и танцът към нея подлуди света през 2012-та, още с появяването си. Неин основател е Jai-Sang Park или PSY – корейски рапър, продуцент и създател на песни. Парчето има над 1 милиард гледания в YouTube и какви ли не фалшификати и версии. А неотдавна, PSY показа и коледна – „ Christmas Style “.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР