Отивал да открива партийна структура в Словакия Съпредседателят на Продължаваме

...
Отивал да открива партийна структура в Словакия Съпредседателят на Продължаваме
Коментари Харесай

След скандала със записите: Кирил Петков заминал на „непланирано пътуване“ в чужбина

Отивал да открива партийна конструкция в Словакия
Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ (ПП) Кирил Петков е отпътувал на непланирано пътешестване в чужбина. Това съобщили от пресцентъра на партията на журналистката Мария Цънцарова. Причината - Кирил Петков трябвало да гостува в утринния блок на Би Ти Ви, на който водеща е точно Цънцарова. Журналистката разгласи, че имали уверението, че Петков ще гостува при нея, с цел да приказва за събитията от миналата седмица, в това число по изтеклите записи и замразяването на договарянията от страна на ГЕРБ-СДС.

„ Имахме удостоверение. В последния миг от пресцентъра на Политическа партия споделиха, че Петков няма да пристигна. Причината - отпътувал на непланирано пътешестване в чужбина “, съобщи Цънцарова в ефира на Би Ти Ви.

Репортер на „ 24 часа “ е засякъл Петков в самолета за Братислава тази заран. Лидерът на Политическа партия обяснил, че отива да открива партийна конструкция в Словакия.

Бившият ПР на „ Промяната “ Диана Дамянова пък попита сътрудниците си от пресцентъра на Политическа партия за какво откакто „ ненадейното пътешестване “ на Петков в чужбина му е попречило да взе участие, не са пратили в бТВ Венко Сабрутев? „ Хем имате процедура в това отношение, хем Цънцарова ви е привикнала... “, написа тя в профила си във Facebook.



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР