Отивахме на адрес за момиче на 19 години с диабетно

...
Отивахме на адрес за момиче на 19 години с диабетно
Коментари Харесай

Страшни разкрития за колоездача, нарязал гумата на линейка в София

Отивахме на адрес за момиче на 19 години с диабетно положение с тежка рецесия. Спрях, защото имах право да спирам на всички места, защото това е автомобил със особено придвижване. Бях се забавил може би за минута две. През това време се появи един колоездач “. Това описа лекарят от Спешна помощ, на чиято кола за спешна помощ бе спукана гума от велосипедист, в ефира на Нова телевизия, представена от Блиц. Започна да ни крещи: Махайте колата от тук, другояче пукам гумата. Броя до три, другояче пукам гумата.

И я спука. Питах го: Защо, а той сподели: Ще те убия! “, спомня си още лекарят. По думите му младежът е извадил 25-сантиметров нож. „ Никак не е прелестно 25-см нож с такива закани. Качи се на колелото и отпътува в посока кв. „ Васил Левски “. Младо момче 25-30 години, само че доста превъзбуден “, разказва медикът причинителя.

„ Има запис от другата страна на свидетел, който бе по този начин добър да ни го даде. Чак в този момент видях, че гумата е нарязана на 2 места. Може да го направи на всяка кола, която не му харесва. Това си е закононарушение “, сподели още той. Лекарят работи от 10 години в Спешна помощ, само че такава опасност за първи път получавал. „ Младо, симпатично момче, само че акълът му къде е, не знам “, сподели още медикът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР