Отива си една необикновена година, доминирана от пандемия, променила света

...
Отива си една необикновена година, доминирана от пандемия, променила света
Коментари Харесай

Когато се подпали къщата – сатирично за нагласите през 2020

Отива си една невероятна година, доминирана от пандемия, трансформирала света и самите нас даже. Предлагаме Ви един язвителен взор към 2020 – на немския публицист и доктор Филип С. Холщайн от неговия профил във Facebook:

Какво се случва при подаден сигнал за пожар през 2010 година? – Сто души бързо напущат постройката, удовлетворени, че са избегнали заплахата.

А ето какво се случва при подаден сигнал за пожар през 2020 година:

60 души бързо напущат постройката и са удовлетворени, че са избегнали заплахата.

Шестима стартират да изясняват, че сигналът за пожар е просто някакъв тон, а звуци постоянно е имало. И ние още сме си живи.

Четирима души подават тъжба против страната, тъй като им пречи да си слушат музика в слушалките.

Според 5 души, фактът, че има дим, а един пламнал сътрудник преди малко е прелетял от десетия етаж надолу, не трябва да ни кара да забравяме, че от много време е имало и подправени сигнали за пожар. Те приканват всички останали да останат по местата си, до момента в който не се обясни дефинитивно дали хора в действителност умират.

Според един сътрудник, фактът, че един пламнал сътрудник преди малко е прелетял от десетия етаж надолу, въобще не значи, че този сътрудник е нямало така и така да почине.

Осем други означават, че пожарната команда кара непристойно скъпи коли, и питат без никаква подлост на кого ли тъкмо прави работа сигналът за пожар. Да се оставиш на тези хора да те избавят би означавало да се подчиниш на една корумпирана система.

Двама души напомнят, че още от 2012 година в една компания на Джордж Сорос има създаден противопожарен проект, който даже планува, че при пожар хората напущат постройката, че се вика пожарната и се употребяват течности за потушаване на огъня. СЛОЧАЕНОС?

Четирима души най-подробно изясняват за паметта на водата. Пожарната команда, която ни облива с вода, е просто маша в ръцете на елитите, които по този метод ни ваксинират по хомеопатичен път.

Шестима индивида акцентират, че не трябва да се прекъсва образованието на практикантите, единствено с цел да се организира някаква евакуация. Освен това не трябва да се нарушава и работният развой.

Помощник-готвачът от стола оглавява ново придвижване, което пръска бягащите с бензин, с цел да обърне внимание на обстоятелството, че сега някой ни лишава от главното ни право да се движим постепенно.

Трима души напомнят, че при последния огромен пожар отново е била провокирана сходна суматоха, че всички без изключение са побегнали от постройката, че даже се е наложило пожарникарите да изнасят неколцина и да спускат други с въжета от прозорците, заради липса на друга опция. И в последна сметка никой не е починал, единствено трима индивида били откарани в болница. Такива неща в никакъв случай не са чак толкоз рискови.

Двама пък ни приканват да не забравяме, че ежедневно хора мрат от рак, от СПИН и от апетит – и никой не бие такава паника.

Други трима написват книга, съгласно която концепцията, че хората и предметите могат да бъдат повредени от горещината, е средновековна структура. И че огънят в никакъв случай не е бил проучен под електронен микроскоп, а постулатите на Роберт Кох за огъня въобще не са потвърдени. Тези трима души забогатяват.

И най-после: 2 души декларират, че устройствата за сигнализиране въобще не са подобаващи като предизвестие при експлоадиране на пожар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР