Отговорността за това служебно правителство, каквото и да е то,

...
Отговорността за това служебно правителство, каквото и да е то,
Коментари Харесай

ИТН: В следващото НС ще търсим конституционно мнозинство, за да оправим Конституцията

Отговорността за това служебно държавно управление, каквото и да е то, е на ръководещата сглобка, и най-много на ПП-ДБ, които одобряваха имената и методът, по който се избира длъжностен кабинет. Така че, каквото и да се случи отсега-нататък в тази сфера, виновността е тяхна. Разбира се, би могло да се случи конституционна рецесия. Това съобщи ръководителят на ПГ на „ “ (ИТН) Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година, откакто от партията отхвърлиха да изпълнят третия мандат за сформиране на държавно управление.

Йорданов изрази убеденост, че президентът ще направи всичко по силите си, с цел да може процесът да бъде оптимално бърз и да не се стигне до рецесия, само че означи, че каквото и служебно държавно управление да се случи, въпросите би трябвало да бъдат отправени към ПП-ДБ и ГЕРБ.

Христо Иванов на практика избра длъжностен кабинет на ГЕРБ, дружно с Кирил Петков и така наречен военачалник (Атанас Атанасов, б.р.). Ние предупреждавахме за това, само че човек би трябвало да има мозъчен потенциал, а освен предпочитание да се прави нещо, разяснява Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година.

От думите му стана ясно още, че в идващия парламент от Има Такъв Народ ще търсят конституционно болшинство, с цел да „ оправят “ Конституцията.

Йорданов съобщи, че във връзка с изборите последната дума ще има президентът, само че избира вотът да бъде 2 в 1 от позиция на финансите и изборната интензивност, която би могла да бъде по-висока.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР